Arkadaşlar düne kadar pc de hiçbirşey yoktu bugün sıyırdı off topicde belirtmiştim ama sanırım sildiler her neyse bügün pc daha da fenalaştı. Üniversite bitirme ödevim felan var ve onlar giderse biterim ^^ kopyalamak istiyorum harddisike ama kopyala deyince pc donuyor ne yapmalıyım bilmiyorum fotoğraflarıda açmıyor pc Sağa tıklıyorum bir dosyanın üstüne gene donuyor. Dosyalarım Yerel Disk D de olsa sorun değil ama dosyalar C de pc umtumda değil bir format ile düzelir ama dosyaları almam lazım nasıl alabilirim yardım eder misiniz lütfen... :!!&%&! :!!&%&!
Başım Belada :( :(
· 20 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Bilgisayarındaki Anti virüs programının adı nedir ? Temizletmeye çalış biraz düzelirse dosyalarını kopyalarsın... ! Ve Forumda konu açacak kadar iyiyse pc bence büyük bi sorun deqil Çok donuyor diyorsun... !
Hayır bro nette sorun yok gayet iyi nete girebiliyorum ama dosyalar kopyalanmıyor anti virüs programım yok ^^ öneren varsa kolay ve güçlü birşey indirip bakalım hemen ?
Antivir kullan ^^
hemen indirip tarattırmaya başlıyımmı bro ?
ne bekliyosun ki ^^
Hmm Anladım Bilgisayarında Virüs Var Büyük ihtimalle Hemen Kasperskyın Sitesinden 30qünlük deneme sürümünü indir Kurulduktan sonra bilgisayarını biraz kasacaktır fakat Burda virüslerden kurtulman önemli kurtuluncada Nod32 30günlük deneme sürümü bulunsun bilgisayarında kesinlikle
Not:Anti-Virus 2010 Bunu indir.
Not:Anti-Virus 2010 Bunu indir.
Bildigim bukadar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Kaspersky 2010 indiriyorum şu anda bakalım inş. işe yarar ^^
Bilgisayarında Virüs Varsa ne tür olursa olsun %99.9 Sorun çözülür Eqer teknik bişey varsa Bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim Ve Sorun çözülürse qenede en yakın zamandada bi Format tavsiye ederim...
yok bro şu Kaspersky işi olsun direk format 😄
Yani 😊 riske qiirmeye deqmez dosyalarını kurtarda
Temizlemediği veya temizleyemeyeceği olmayan tek cleaner.
NORMAN MALWARE CLEANER
Tamamen ücretsizdir kendi sitesinden indir
NORMAN MALWARE CLEANER

NORMAN MALWARE CLEANER
Arkadaşım Clenner Msn Kayıtlarının İnternet Exporler Kayıtlarını Vb temizler Virüs Temizlemez 😜
NORMAN MALWARE CLEANER
bakıcam şimdi ona inş işe yarar 🙏
NORMAN MALWARE CLEANER
Arkadaşım Clenner Msn Kayıtlarının İnternet Exporler Kayıtlarını Vb temizler Virüs Temizlemez :P
Şaka msın makara: soru:

Bilgisayarı güvenli kipte başlat (açılırken F8) sonra dosyanı al ve D ye at yada flasdiske.
Bitirme tezini yedeklemeden öylece C de bırakmanda dehşete düşürdü beni. makara:
Ben 3 ayrı arkadaşın pc sinde bide 2 ayrı flashda saklıyordum. 😄
Bitirme tezini yedeklemeden öylece C de bırakmanda dehşete düşürdü beni. makara:
Ben 3 ayrı arkadaşın pc sinde bide 2 ayrı flashda saklıyordum. 😄
Tez benim değil ablamın ama ne güvenli moddan pc ye girebiliyorum ne de programları kurabiliyorum :S :S
Olmuyorsa son çare olarak hard diski çıkart başka bilgisayara tak işine ordan devam et 👍
NORMAN MALWARE CLEANER
Arkadaşım Clenner Msn Kayıtlarının İnternet Exporler Kayıtlarını Vb temizler Virüs Temizlemez :P
Şaka msın makara: soru:
Kardesim Pardon Cleaner'i Ccleaner Proqramı ile karıştırdım isim benzerliqi var 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap