Server saturn heralde bizden çok Shaitan kesen yoktur buyrun ss ler...elimde ancak bukadar ss var...
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
_BaRo_ vs CyP_GaPPeLLa uniq ShoW...Demon Shaitan KiLLeR...
· 26 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
Ellerine sağlık tebrik ederim.
44k hp neydi öle yaw :))
44k hp neydi öle yaw :))
teşekkür ederim...Reverse oblatian la resleyince 44k oldu hp direk daggerle altına girecektim shaitan ın ama yatişemedim hemen öldü:)
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
ilk bastaki s\s dki hp nası bısey oyle ya 44k 😱 😱
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
Gerçekten heLal olsun 😊 bide o hp iimiş dudağım felan uçuklucak diye sayfayı deiştirdim 🍺 😄
ooff birisi şöle bi str bassın seni kimse tutamaz tebrikler paylaşım için teşekkürler;)
ben teşekkür ederim arkadaşlar
Bu Skılı HP Skılı Max Ustu Full Str HP Max Str Bi Cara Yapıcaksın 50K Hp yi Gecer 🤘
o ress skilli 40da açılıo 60a resliyebiliosun sonra 60da uplanıyo 80e res çekebiliosun....bla bla
harika ssler
by_ozzy2 imzamı çalmışsın !!!
harika ssler
by_ozzy2 imzamı çalmışsın !!!
vay selcugum helal olsun size salihede helal 😄
saolasın erolum charın hakkını vermeye başladık işde yavaş yavaş...4ever rogue Xbow/dagger/cleric...4ever saturn server
war hemde 2 dene adamLar birlik walla rev6 dan bak AmedLee lv 9x SiLene_ Lv 9x Serwer Hercules qirinde char qörün AmedLee benim Kankamdır Dikkat eDin !!!
eXeLanS_ ne dediysen bişe anlamadım ben saturn server diyom sen Hercules diyosun... neyse tebrik ederiz onlarıda ozaman
imzandaki japon karısına kopdum tek kunımlıklar ama hastassıyım valla:D
sulunma yengene o benim:))
olm yenge menge iş atıyo bana göz kırpıyo zaten ona tav oldum yolu bu kız bırak :D:D
_
_K1nG_TuRk_
⭐ 19y
tbrikler kestiği için ayrıca Esla111 in oldugu pt de Shaitan ı kesmek büyük basarı bence onun içinde Gappellayı tebrik ediorum
_
_K1nG_TuRk_
⭐ 19y
_BaRo_ seni unuttuk ::) senide tebrik ederim Ben PoXddy
tebrıklerr noob 🤘 ona bende hastayım Avatar 😄
_
_K1nG_TuRk_
⭐ 19y
Esla111 Cok İyi Char dimi Avatar ?
hybrid 7 Kez Str Vermiş
hybrid 7 Kez Str Vermiş
Yanıt yazmak için giriş yapın.