Icerige atla
Extraloob

_BaRo_ vs CyP_GaPPeLLa uniq ShoW...Demon Shaitan KiLLeR...

· 26 Yanıt · 2.0K görüntüleme
S
seljuk OP ⭐ 19y
Server saturn heralde bizden çok Shaitan kesen yoktur buyrun ss ler...elimde ancak bukadar ss var...
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
26 Yanıt
D
DaWixed ⭐ 19y
Ellerine sağlık tebrik ederim.
44k hp neydi öle yaw :))
S
seljuk OP ⭐ 19y
teşekkür ederim...Reverse oblatian la resleyince 44k oldu hp direk daggerle altına girecektim shaitan ın ama yatişemedim hemen öldü:)
N
ilk bastaki s\s dki hp nası bısey oyle ya 44k 😱 😱
4
Gerçekten heLal olsun 😊 bide o hp iimiş dudağım felan uçuklucak diye sayfayı deiştirdim 🍺 😄
_
_UzZy_ ⭐ 18y
ooff birisi şöle bi str bassın seni kimse tutamaz tebrikler paylaşım için teşekkürler;)
S
seljuk OP ⭐ 19y
ben teşekkür ederim arkadaşlar
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Bu Skılı HP Skılı Max Ustu Full Str HP Max Str Bi Cara Yapıcaksın 50K Hp yi Gecer 🤘
J
Jim ⭐ 18y
o ress skilli 40da açılıo 60a resliyebiliosun sonra 60da uplanıyo 80e res çekebiliosun....bla bla

harika ssler

by_ozzy2 imzamı çalmışsın !!!
B
By_41_Lee ⭐ 19y
vay selcugum helal olsun size salihede helal 😄
S
seljuk OP ⭐ 19y
saolasın erolum charın hakkını vermeye başladık işde yavaş yavaş...4ever rogue Xbow/dagger/cleric...4ever saturn server
E
eXeLanS_ ⭐ 18y
war hemde 2 dene adamLar birlik walla rev6 dan bak AmedLee lv 9x SiLene_ Lv 9x Serwer Hercules qirinde char qörün AmedLee benim Kankamdır Dikkat eDin !!!
S
seljuk OP ⭐ 19y
eXeLanS_ ne dediysen bişe anlamadım ben saturn server diyom sen Hercules diyosun... neyse tebrik ederiz onlarıda ozaman
B
By_41_Lee ⭐ 19y
imzandaki japon karısına kopdum tek kunımlıklar ama hastassıyım valla:D
S
seljuk OP ⭐ 19y
sulunma yengene o benim:))
B
By_41_Lee ⭐ 19y
olm yenge menge iş atıyo bana göz kırpıyo zaten ona tav oldum yolu bu kız bırak :D:D
_
tbrikler kestiği için ayrıca Esla111 in oldugu pt de Shaitan ı kesmek büyük basarı bence onun içinde Gappellayı tebrik ediorum
_
_BaRo_ seni unuttuk ::) senide tebrik ederim Ben PoXddy
J
Jasco ⭐ 18y
tebrıklerr noob 🤘 ona bende hastayım Avatar 😄
_
Esla111 Cok İyi Char dimi Avatar ?
hybrid 7 Kez Str Vermiş

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: