Icerige atla
Extraloob

Bardak altlığı koleksiyonu

· 8 Yanıt · 11K görüntüleme
A
Absence OP ⭐ 19y
Selamlar tospikler napıyosunuz bakalım 😄 özledim valla buraları
Geçen yaz hararetle koleksiyon yapmaya başladım 🍺 durulmuştum benim vasıtamla başlayan bir arkadaşımın bugün kendi koleksiyonunu getirip göstermesi gözlerimi yaşarttı ve aşkımı depreştirdi. bilmiyorum aranızda yapan var mıdır ☕ fazlalıklarınızı gönül rahatlığıyla alabilir yada kendi fazlalıklarımla takas edebilirim

8 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Bro seni buralarda görmek ne güzel 😊 Değişik bir çalışma olmuş ilk kez böyle bir kolleksiyon duydum. Tek merakım; onları çalıyor musun gittiğin cafelerden barlardan ? 😁
Special thx to Flexi
A
Absence OP ⭐ 19y
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bro seni buralarda görmek ne güzel 😊 Değişik bir çalışma olmuş ilk kez böyle bir kolleksiyon duydum. Tek merakım; onları çalıyor musun gittiğin cafelerden barlardan ? 😁

bakma aktif olmadığıma arada bakıyorum buraya okadar zamanım geçti. hem de ne çalmak başlarda sadece çalmak tı sonraları yetinemedim gidip kasadan istiyorum
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Bu mesaj Absence rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi

bakma aktif olmadığıma arada bakıyorum buraya okadar zamanım geçti. hem de ne çalmak başlarda sadece çalmak tı sonraları yetinemedim gidip kasadan istiyorum

Bro sen işi bildiğin yüzsüzlüğe vurmuşsun ya makara: 😜
Special thx to Flexi
M
Mirage ⭐ 19y
Adam ağır işsiz 😜
A
Absence OP ⭐ 19y
İzninizle hortlatıyorum :D
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Hortting 😄
Special thx to Flexi