Icerige atla
Extraloob

bannn

· 17 Yanıt · 1.6K görüntüleme
C
crazy__yako OP ⭐ 16y
arkadaslar bı global attım ne oldugunu anlamadım bır anda attı oyundan sonra oyuna gırmek ıstedıgımde soyle bı sorunla karsılastım . globalde power lvl kasılır 7/24 sbot yazdım ama globalı arkadas ıcın atımsıtım ben bloke yedım

sanırım 5 gun bloke olmus bunu kaldırmanın bı yolu yokmu yoksa 5 gun beklıyecemmı ve 5 gun sonunda kesın gerı kalkarmı bloke daral:
17 Yanıt
A
aLpacino ⭐ 15y
Hehe nasıl bi cesarettir bu, hiç silkroad gündemini takip etmiyorsun galiba. Oyunda powerlevel kasılır diye global atılırmı. makara: makara:
B
bakeba ⭐ 17y
😄 ben de bilmiyordum vallaha 😄 geçmiş olsun kardeş, iyi olmuş bu konuyu açtığın.
maalesef bekliceksin 21 nian a kadar daral: Benm de char vardı silk yüklenmiş ama sitede sürekli comment attım banlandı 3 gün :S
C
crazy__yako OP ⭐ 16y
ya ne bılıyım arkadas soyledı benım ısım olmazkı power lvlle bende attım globalı sonra bloke sımdı 5 gun beklıcemmı yoksa kaldırmanın bı yolu varmı veya 5 gun sonra kesın acılırmı bı bılgılendırsenız benı
B
bakeba ⭐ 17y
5 gün beklemek sozundasın ve kesin açılır 👍
o sürede başka account aç 😄 tavsiyem ya da sosyal hayata dal xd
C
crazy__yako OP ⭐ 16y
5 ıcın yenıden accont acmaya gerek yok bence zaten bunu zor kasıyorum bırde yenı acconutla ugrasamam 😆
pekı bışey daha soruyum benı sımdı banladılarya 5 gun global yuzuden yıne bota koyup kastırsam bı sorun olmaz dımı hanı bı kere banladılar sonra sureklı gozlerı benım ustumde falan olurmu acaba 😕
B
bakeba ⭐ 17y
yok sorun olmaz.
yeni yeni acc aç derken öylesine hani vakit geçsin diye free onglara git 8 lv de bir skill aç sonra nukeleri aç 😄 gibi .d
C
crazy__yako OP ⭐ 16y
hım anladım 😄 vakıt gecırmek ıcın arkadasların charlarından bırıyle ugrasırırım ne yapalım pesembe gunune kadar beklıcez tamda 107 lvl oluyordu yaw presı petı avtarı herşeyı var adam bı global ıcın 5 gun bloke attı hanı globalı kendım ıcın atsam uzulmucem arkadas ıcın attım blokeyı ben yedım daral: bu joymax cok acımasız yaw sin:
B
bakeba ⭐ 17y
arkadaşın nden sana attırdı?
C
crazy__yako OP ⭐ 16y
taxı yapıyordu sehırdemısın dedı bende ewet dedım bı global at sana zahmet dedı soyle yaz dedı power lvl kasılır 110 wız sbot7/24 pm (arkadasın nıckı) bende yazdım attım 5 dk sonra oyundan attı sonra tekrar gırmek ıcın denedıgımde ıste bu 21nısan 2011 persem gunune kadar bloke dedı resımdekı gıbı
B
bakeba ⭐ 17y
tramam afk ben.
C
crazy__yako OP ⭐ 16y
tamam saol
S
Geçmiş olsun 😄
K
KillerSpy1 ⭐ 19y
Geçmiş olsun,

Paylaştığın için teşekkür ederiz, diğer arkadaşlar içinde faydalı olacağını düşünüyorum 👴
L
lnTerpoL ⭐ 19y
Sorun çözüldüğüne göre konuyu kilitliyorum o zaman.
B
bakeba ⭐ 17y
konu kilit deneme modcuğumuz 😄 👍
L
lnTerpoL ⭐ 19y
konu kilit deneme modcuğumuz 😄 👍

Done 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: