Icerige atla
Extraloob

Bana göre güzel bir şarkı

· 15 Yanıt · 2.5K görüntüleme
L
LordIslash OP ⭐ 13y

Bana bakarsan güzel bir şarkı olmuş Ahmet Çadır [Grogi]'den iyi bir şarkı daha olmuş
15 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Grogi'yi önceden pek sevmezdim fakat son zamanlarda çok iyi işler yapıyor. Bu da meyve tabağının alevi olmuş, cidden çok iyi 😊
Special thx to Flexi
L
LordIslash OP ⭐ 13y
Gerçekten önceki şarkıları biraz kötüydü sanırsam şimdi kendi tarzını ortaya koyuyor.Arasıra bizim yanımıza geliyor konuşması falan çok değişik birde zencileri seviyor 😄
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Gerçekten önceki şarkıları biraz kötüydü sanırsam şimdi kendi tarzını ortaya koyuyor.Arasıra bizim yanımıza geliyor konuşması falan çok değişik birde zencileri seviyor :D

Brooklyn'de fazlaca belli etmiş zenci sevgisini. Sekiz 2'de '8 beyaz zenci' diye giriyor lafa. Ama haksız da değil, rapin üstadları siyah adamlardır..

Bkz: Tupac
Special thx to Flexi
L
LordIslash OP ⭐ 13y
Aynen hocam çok haklısın 😊
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Rap sevmem ama sözleri güzelmiş 😊
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Rap sevmem ama sözleri güzelmiş :)

Rap candır be Oğulcanım, sen yamacıma gel de ben senin kulakların pasını bir alayım 😜
Special thx to Flexi
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Şu aralar 1-2 si hoşuma gitmeye başladı ıncubus dinleyimde kafam yerine gelsin 😄
Spoiler
Ps:sen bana öneri at dinlerim :P
L
LordIslash OP ⭐ 13y
😊 Rap bi yaşam tarzı hocam ya 😊 sevilmezmiymiş
M
Rap güzeldir de nigga çakmaları olmadıkları sürece 😜
F
frityus ⭐ 17y
İndigo önceden o kadar iyi değildi değil b.k gibiydi geliştiriyor kendini ama çok yavaş gidiyor.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
İndigo önceden o kadar iyi değildi değil b.k gibiydi geliştiriyor kendini ama çok yavaş gidiyor.

İndigo ne alaka la şimdi 🤔
Special thx to Flexi
L
LordIslash OP ⭐ 13y
aynen adamın lakabı grogi ne alaka indigo 😄
F
frityus ⭐ 17y
İndigo dinliyordum..Hay kafama grogi olacak o 😞
L
LordIslash OP ⭐ 13y
@frityus hhahahaha adamsın ya

Yanıt yazmak için giriş yapın.