Icerige atla
Extraloob

Ban yemişim

· 27 Yanıt · 2.8K görüntüleme
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
Beyler Benim cap 80 ken 64 level çarım vardı 80 level alınca ona hiç girmedim şifreyi unuttum daha demin aklıma geldi hemn girim dedim bi baktım 2109 yılına kadar ban yazıyor niye yemiş olabilirim hiç bir şey yapamdım ki ben :S summer2:
27 Yanıt
T
takerisks ⭐ 16y
yanlış hatırlamıyosam belli bir süre kullanmayınca banlıyolardı bi ara ona denk gelmiş herald
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
yanlış hatırlamıyosam belli bir süre kullanmayınca banlıyolardı bi ara ona denk gelmiş herald

saol kardeş cevabın için daha cevabı olan yokmu :S
X
xcorelli ⭐ 18y
dogru soyluyor arkadas 2 sene girmeyince yada 6 ay banliyorlardi sanirim
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
6 aymı 😄 2109 da açılacakmış tam 100 yıl eklemişler
T
takerisks ⭐ 16y
öyle demek istememiş ya 2 yıl ya da 6 ay girmeyince balıyorlar ;zaten banlanınca her zaman 100 yıl yersin
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
hı bidaha okuyunca anladım doğru 😄 ya öyle şey mi olur ister girerim ister girmem saçmalık :S
T
takerisks ⭐ 16y
hı bidaha okuyunca anladım doğru 😄 ya öyle şey mi olur ister girerim ister girmem saçmalık :S

valla nasıl yapıyolar bilmiyorum ama bir kaç kişi gördüm aynı durumda ,çarlarını açtırmışlardı
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
Ya bug reportu dolduracamda ingiilzcem o kdar iyi değildir i you go we you go .D
E
Extrowe ⭐ 16y
😜 2 sene girmessen banlanıyor herhalde çünkü 1 senedir girmediğim charıma birşey olmadı nasıl açtırılır dersen pek bilgim yok ingilizcesi iyi olan birinden yardım al benim iyidir ama pek report yapmadım 😜
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
ya ingilizcesi king olanlar bi yardım etsin 😄
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Hello , Joymax support
I didn't log my char for more than 2years. So it's blocked. When i try to log in , it gives me message that includes banned to 2019. I will turn back to Silkroad Online , but i need my account back. Hope you fix it , sincerly
BearGyrlsss..
nası ? 😄
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
torunlarına saklarsın artık hacım onlar oynar 😜
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
Hello , Joymax support
I didn't log my char for more than 2years. So it's blocked. When i try to log in , it gives me message that includes banned to 2019. I will turn back to Silkroad Online , but i need my account back. Hope you fix it , sincerly
BearGyrlsss..
nası ? :D

teşekkürler hacı ben çevirmeden yaptım nasıl bu Hi I am the owner and user by kullanıcı adı approximately one year do not enter the user name, but today I tried to enter my username when I try to enter the tape was eaten I do not know why I would ask you to turn
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
torunlarına saklarsın artık hacım onlar oynar :P

Hacı önce 2019 gördüm sevindim biraz sonra baktım 2109 muş makara:
E
Extrowe ⭐ 16y
Hello , Joymax support
BearGyrlsss..

teşekkürler hacı ben çevirmeden yaptım nasıl bu Hi I am the owner and user by kullanıcı adı approximately one year do not enter the user name, but today I tried to enter my username when I try to enter the tape was eaten I do not know why I would ask you to turn

translate olmaz hacım yollayacaksan sarkonunki uygundur. 🍺
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Hello , Joymax support
BearGyrlsss..

teşekkürler hacı ben çevirmeden yaptım nasıl bu Hi I am the owner and user by kullanıcı adı approximately one year do not enter the user name, but today I tried to enter my username when I try to enter the tape was eaten I do not know why I would ask you to tu
😁 😁 😁 😁 😁 Çevireeyim türkçeye
Merhaba ben sahibi ve kullanıcı birlikte kullancı adı süresiz 1 yıl değil girilmesi kullanıcı adı , ama bugun kullanıcı adıma girmeye çalıştım enterı denediğimde tape ( oneyse 😄 ) yenmişti neden bilmiyorum Sana sormak istiyorum 😁
M
Metover ⭐ 18y
Eğer charına silk çekmediysen, kullanmamaktan dolayı onların belirledikleri bir süre kadar banlanıyor.
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
Hello , Joymax support
BearGyrlsss..

teşekkürler hacı ben çevirmeden yaptım nasıl bu Hi I am the owner and user by kullanıcı adı approximately one year do not enter the user name, but today I tried to enter my username when I try to enter the tape was eaten I do not know why I would ask you to tu
😁 😁 😁 😁 😁 Çevireeyim türkçeye
Merhaba ben sahibi ve kullanıcı birlikte kullancı adı süresiz 1 yıl değil girilmesi kullanıcı adı , ama bugun kullanıcı adıma girmeye çalıştım enterı denediğimde tape ( oneyse 😄 ) yenmişti neden bilmiyorum Sana sormak istiyorum 😁
hahahaha 💃 ozaman seninkini yazıyorum bug report mu game report mu
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
@bear
ikisindende yolla . 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: