Arkadaşlar herkese merhaba Aşşağıda anlatacağım bilgiyle artık ban Riskiniz %30'a inicek
Silkroad klasörünüzde (C:\Program Files\Silkroad) olan Silkersender.exe'diye bir simge görüceksiniz Bu Silkersender'da olabilir Onun ismini istediğiniz bir şey koyun Örneğin asdsadg.exe
Bu simge ne işe yarıyor?
Bot Loader vsvs programlar kullandığınızda Oyuna girdiğinizde bilgiler O simgeye kaydediliyor Normalde onun ismi silkersender ken riskiniz yaklaşık block riski %90'larda olur
Ben 5 ay önce 1 kere ban yedim 4 ayda arkadaş bana söylemişti ismini değiştir gibi değiştirdim ve 4 aydan beri bot Loader vsvs programlar kullanıyorum ve ban yemiyorum.. 😊
/Konunun sabitlenmesini arz ederim..
Ban yeme riski nasıl düşürülür?
· 11 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Bu zaten bilinen birşeydi ^^ Sabit olmasına gerek yok herkes bunu söylüyor zaten.
PS: Eğer Silk itemin varsa kolay kolay banlanmazsın zaten 😉
PS: Eğer Silk itemin varsa kolay kolay banlanmazsın zaten 😉
Nerede söylüyor bi gösterirmisin
Nerede söylüyor bi gösterirmisin
Kemalist'in Rumato Loader konusunda ...
Bu Tür konular Pek çok kez açıldı Zaten forumda ve her Loader Konusundada Var bu 👍
Başlık küçültülsün 😉
😄 hehehehe bunu bir çoğu kullanıcı biliyor loader isrobot vs konuların altında hep yazıyor silkersenderer.exe yi siliniz diye
Ben daha uygun bir şekilde anlattım belkide görmeyen vardır .. silkersenderın ismini değiştir felan bilinçli anlattım ben . Bir teşekkür ediceğinize söylediklerinize bakın .. 🙄
YHA isminimi deyişrcez silcezmi biri silin dior biri ismini deyiştr dior 😄
bnce yanlis biliyorsunuz silkersender.exe tamamen silinmeli ve dump klasoru de silinmeli ve oyuna her girisinizde hackshield dosyasinin icindeki metin dosyalarini silmeniz gerekiyor yaptiginiz tum isler o metin belgerlerinin icinde sakli bn bu yontemle loaderle bile su anda ban almiyorum
*
*Underground
⭐ 16y
Her yerde her programda görüyorum ben bunu 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap