Icerige atla
Extraloob

Ban Korkusu!

· 36 Yanıt · 3.5K görüntüleme
B
bannedddd OP ⭐ 19y
Arkadaşlar az önce oyuna yeni girenleri kekliyorduk da guild'den... Birisi girdi dedik silkroadonline.net ve joymax.com'da ban listesi var ve senin de adını yazmışlar falan. Ama bunun bir bug olduğunu, pc'ye 8 defa res atınca ya da Jangan potçu arkasında 1 saat bekleyince geçiyormuş dedik. Baktık kimisi oyuna 15 dk sonra geliyor 8 res attım ohh be diyerekten, kimisi de Jangan'da potçunun arkasında bekliyor. Mr. Green İşte arkadaşım potçunun arkasında beklerken baskına gidip ss çekmiş buyurun sizinle paylaşayım da az gülün. Mr. Green

- Resim Silinmiş.
36 Yanıt
B
batu34 ⭐ 19y
hahaha ^^
Altıma ediodum nerdeyse bu kadarınada pes Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
J
Jigsaw ⭐ 19y
ZUHUHAHAUHAUHUHA! Allah'ım yarabbim çok kötüsün heee. Muhahaha. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
B
Beijo ⭐ 19y
yazık adamlara şaka oldugunu söylediginizde nasıl tepki verdiler acep ? Mr. Green
Ps:bu arada tavşanda bakıyor bacak arasından... Mr. Green
B
bannedddd OP ⭐ 19y

yazık adamlara şaka oldugunu söylediginizde nasıl tepki verdiler acep ? Mr. Green
Ps:bu arada tavşanda bakıyor bacak arasından... Mr. Green

Daha söylemedik. Mr. Green Çocuk diyor ki ben afk olcam bu 1 saat burda beklesin gelirim geri. Mr. Green Mr. Green Off ya karnım ağrıdı gülmekten. Mr. Green
E
EviLQin ⭐ 19y
ben gülmekten öldüm çocuk diyoki fişimi çeksem acaba Laughing bizde git trafoyu patlat bidaha hiç banlanmassın diyoz Twisted Evil gülmekten karnıma ağrılar gildi Twisted Evil
C
Caprice ⭐ 19y
Zuahah cidden bekledimi,Muskacı traderciye gitsin2 üflesin cardan bütün buglar kalkar.. Mr. Green Mr. Green
E
EviLQin ⭐ 19y
popcorn bekliyoz çocuğu popcorn santam
B
Muhahahahah Cok iyi ya Mr. Green
M
MoonLife ⭐ 19y
allah allah ne adamlar oynuyo su silkroadı Mr. Green
P
Presence ⭐ 19y

Arkadaşlar az önce oyuna yeni girenleri kekliyorduk da guild'den... Birisi girdi dedik silkroadonline.net ve joymax.com'da ban listesi var ve senin de adını yazmışlar falan. Ama bunun bir bug olduğunu, pc'ye 8 defa res atınca ya da Jangan potçu arkasında 1 saat bekleyince geçiyormuş dedik. Baktık kimisi oyuna 15 dk sonra geliyor 8 res attım ohh be diyerekten, kimisi de Jangan'da potçunun arkasında bekliyor. Mr. Green İşte arkadaşım potçunun arkasında beklerken baskına gidip ss çekmiş buyurun sizinle paylaşayım da az gülün. Mr. Green

- Resim Silinmiş.

allah safları yaratmışki akıllılar geçinsin die extraokk hahaha çok güldüm
N
Narqotic ⭐ 19y
zuahah Very Happy
R
Romeo_ ⭐ 19y
Laughing
D
DeepdarK ⭐ 19y
pohahahh
B
bannedddd OP ⭐ 19y
Arkadaşlar kişisel olarak kimseye bir şey demeyin lütfen ben laf edeseniz diye değil gülelim diye koydum!
L
lol12 ⭐ 19y
Son derece saçma bir şey.
M
Marinero ⭐ 19y
iyi uydurmuşsun Very Happy
H
HosenberG ⭐ 19y
fotoyu ceken batumu Mr. Green Mr. Green
X
XipeHocter ⭐ 19y
Keh Keh Keh Keh Euehueheuehueueheueuehu Very Happy