Arkadaşlar az önce oyuna yeni girenleri kekliyorduk da guild'den... Birisi girdi dedik silkroadonline.net ve joymax.com'da ban listesi var ve senin de adını yazmışlar falan. Ama bunun bir bug olduğunu, pc'ye 8 defa res atınca ya da Jangan potçu arkasında 1 saat bekleyince geçiyormuş dedik. Baktık kimisi oyuna 15 dk sonra geliyor 8 res attım ohh be diyerekten, kimisi de Jangan'da potçunun arkasında bekliyor. Mr. Green İşte arkadaşım potçunun arkasında beklerken baskına gidip ss çekmiş buyurun sizinle paylaşayım da az gülün. Mr. Green
- Resim Silinmiş.
Ban Korkusu!
· 36 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
36 Yanıt
hahaha ^^
Altıma ediodum nerdeyse bu kadarınada pes Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Altıma ediodum nerdeyse bu kadarınada pes Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ZUHUHAHAUHAUHUHA! Allah'ım yarabbim çok kötüsün heee. Muhahaha. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
yazık adamlara şaka oldugunu söylediginizde nasıl tepki verdiler acep ? Mr. Green
Ps:bu arada tavşanda bakıyor bacak arasından... Mr. Green
yazık adamlara şaka oldugunu söylediginizde nasıl tepki verdiler acep ? Mr. Green
Daha söylemedik. Mr. Green Çocuk diyor ki ben afk olcam bu 1 saat burda beklesin gelirim geri. Mr. Green Mr. Green Off ya karnım ağrıdı gülmekten. Mr. Green
ben gülmekten öldüm çocuk diyoki fişimi çeksem acaba Laughing bizde git trafoyu patlat bidaha hiç banlanmassın diyoz Twisted Evil gülmekten karnıma ağrılar gildi Twisted Evil
Zuahah cidden bekledimi,Muskacı traderciye gitsin2 üflesin cardan bütün buglar kalkar.. Mr. Green Mr. Green
popcorn bekliyoz çocuğu popcorn santam
B
blablablabla
⭐ 19y
Muhahahahah Cok iyi ya Mr. Green
allah allah ne adamlar oynuyo su silkroadı Mr. Green
Arkadaşlar az önce oyuna yeni girenleri kekliyorduk da guild'den... Birisi girdi dedik silkroadonline.net ve joymax.com'da ban listesi var ve senin de adını yazmışlar falan. Ama bunun bir bug olduğunu, pc'ye 8 defa res atınca ya da Jangan potçu arkasında 1 saat bekleyince geçiyormuş dedik. Baktık kimisi oyuna 15 dk sonra geliyor 8 res attım ohh be diyerekten, kimisi de Jangan'da potçunun arkasında bekliyor. Mr. Green İşte arkadaşım potçunun arkasında beklerken baskına gidip ss çekmiş buyurun sizinle paylaşayım da az gülün. Mr. Green
- Resim Silinmiş.
allah safları yaratmışki akıllılar geçinsin die extraokk hahaha çok güldüm
zuahah Very Happy
Laughing
pohahahh
Arkadaşlar kişisel olarak kimseye bir şey demeyin lütfen ben laf edeseniz diye değil gülelim diye koydum!
Son derece saçma bir şey.
iyi uydurmuşsun Very Happy
fotoyu ceken batumu Mr. Green Mr. Green
X
XipeHocter
⭐ 19y
Keh Keh Keh Keh Euehueheuehueueheueuehu Very Happy
U
unaLLLsahiNNN
⭐ 19y
Gülmekten öldüm yahu eline sağlık Laughing
Yanıt yazmak için giriş yapın.