Icerige atla
Extraloob

Balıkesir'de insana benzeyen köpekbalığı ağlara takıldı

· 19 Yanıt · 2.8K görüntüleme
I
iCe_diVe OP ⭐ 19y
Marmara Denizi'nde avlanan Bandırmalı balıkçıların ağlarına takılan köpek balığınin insana benzediği öne sürüldü.
Bandırma açıklarında önceki gün avlanmak için denize açılan balıkçıların ağlarına, 50 santimetre boyunda 4 kilogram ağırlığında köpek balığı takıldı. İnsana benzetilen köpek balığı büyük ilgi çekerken, balığı avlayan balıkçılardan İlker Kara, "Son günlerde Marmara Denizi'nde, Kapıdağ Yarımadası ile Tekirdağ açıklarında hamsi ve istavrit balığı avına çıkan tüm balıkçıların ağına bu tip köpek balıkları takılıyor. Dün gece de bizim teknenin ağlarına yavru köpek balıkları takıldı. İlk defa ağlarımıza böyle ilginç bir balık takıldı. Bu balıklar hızla çoğalıyor. Bilim adamları mutlaka incelemeli" diye konuştu.
Köpek balığı, balık halinde bir süre sergilendikten sonra 25 euroya İstanbul'da bir otele satıldı.

19 Yanıt
D
dR.NooB ⭐ 19y
İlginç Shocked Confused
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Biras Benzio İnsana Rolling Eyes Shocked
P
Presence ⭐ 19y
bu mutasyona uramış bence Laughing
M
Morwena ⭐ 19y
aha bızım oralarda yakalanmış ilginç keşke canlı görseydim Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y
Jabba the Hutt'a benziyor. kahvekeyfi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Acaba Şimdi Tutup Bunu Yerler Mi Razz Merak Ettim Tadı Nasıl Acaba LaughingYiyen İnsan Kendini Yamyam Gibi Hisseder Mi ? İnsana Benzeyen Balık Yemek Caiz Midir ? Bunu Yiyen İnsana Bişi Olur Mu ? Bunu Ben Niye İnsana Benzetemedim Very Happy Bu Bizim Neslimizin Balıktan Gelme Olduğunu Gösterir Mi ? Mr. Green
Y
yeonyang ⭐ 19y

Acaba Şimdi Tutup Bunu Yerler Mi Razz Merak Ettim Tadı Nasıl Acaba LaughingYiyen İnsan Kendini Yamyam Gibi Hisseder Mi ? İnsana Benzeyen Balık Yemek Caiz Midir ? Bunu Yiyen İnsana Bişi Olur Mu ? Bunu Ben Niye İnsana Benzetemedim Very Happy Bu Bizim Neslimizin Balıktan Gelme Olduğunu Gösterir Mi ? Mr. Green

offf amma soru sordun haa Mr. Green Twisted Evil Mr. Green
U
Uykucu ⭐ 19y
Bence Benzemiyor
M
mert5100 ⭐ 19y
Zönk Shocked Bandırma mı? benim memlektet vay canına Laughing
I
ben bunu ızgara yapıp yerim be.
R
RollsRoyce ⭐ 19y

tübitak gibisin Mr. Green
Y
yeonyang ⭐ 19y

Bende Bi Tane Yakalayıp Fotosunu Çektim. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
00024371.jpg

zuahha süper Mr. Green Twisted Evil
Dosyalar (1)
R
Rix!> ⭐ 18y

00024371.jpg

Zuhahahahah Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Dosyalar (1)
A

00024371.jpg

paşam senın balık daha cok ınsana benzıyo onun sadece dudaklarını benzetebıldım bence baska bı yerı benzemıyor
Dosyalar (1)
J
jumper ⭐ 19y
tipikbi kopek balıgı
C
Crumby_ ⭐ 19y
görünce çok şaşırdım
J
jumper ⭐ 19y
hala daha insanla en kucuk benzerligini kuramadım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap