Icerige atla
Extraloob

Balığım Öldü

· 29 Yanıt · 1.9K görüntüleme
A
Achilles OP ⭐ 18y
Bu sabah kalktığımda balığım ölmüştü çok üzülüyorum üzüntümü sizle paylaşmak istedim. :!!&%&!

galiba 2 ay ve ya 3 ay ve ya4 aydır yaşıyodu.

Ps:Şimdi neden paylaştın derseniz paylaşmakla paylaşmamak arasında gittim geldim ve paylaşmaya kararverdim
29 Yanıt
X
Xplosive ⭐ 17y
Benim de muhabbet kuşumu kedi yemişti. Adımı söyleyebilen bi hayvan dostumun ölümü üzerine 3 gün ağlamıştım ama ölenle ölünmüyor. 😜
D
DreaMakeR ⭐ 17y
pet shoplarda en fazla 5 lira al bitane kendine zaten tek yaptığı balık olmak yenmiyorda 😄
X
XER0 ⭐ 19y
pet shoplarda en fazla 5 lira al bitane kendine zaten tek yaptığı balık olmak yenmiyorda :D

O kadar kolay değil ☕
A
Achilles OP ⭐ 18y
*Onun düzenli suyunu değiştireceksin
*Düzenli Yem Vereceksin
*Güvenliğini sağlıyacaksın

Bunları Yapmakta kolay değil.
X
Xplosive ⭐ 17y
*Onun düzenli suyunu değiştireceksin
*Düzenli Yem Vereceksin
*Güvenliğini sağlıyacaksın

Bunları Yapmakta kolay değil.

Hayvan sever insanlar için bunlar bir hobidir. Eğlencelidir. Ben de kuşumun kafesini temizlerdim, suyunu değiştirirdim, yeminin üzerindeki kabukları üflerdim, ara sıra tüylerimni okşardım, yıkardım, kurulardım...
😳
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Gecmis olsun..
B
Buzzz ⭐ 18y
benim baliklerim gözümün önünde öldüler 😞 üzüldüm ama verdiğim paraya üzüldüm 10 saatte öldüler
A
Achilles OP ⭐ 18y
Arkadaşlar Size lütfen lütfen lütfen diyorum...

Örneğin Civciv alacaksınız büyük bir bahçeniz vs... yoksa almayın balkonda beslemek olmuyor hayvanın rahat edeceği yer varsa alın lütfen lütfen hayvanlar boşboşuna ölmesin lütfen diyorum size.
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Başın sağolsun...

Benimde köpeğim vardı, araba ezmişti. Ne kadar çok üzüldüğünü anlayabiliyorum. 😞
I
ironEyE ⭐ 18y
Benim kedim öle intahar edeirm heralde... Başın sağolsun.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y

tabii olmesin ama bir kedi icin intihar edilir mi ya? 🙄
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y

Birde benim köpeğimi dedem ezdi. Gözlerimin önünde. Hala o iniltisi kulağımdan çıkmaz. 7 yaşında bir çocuktum, psikolojimi düşünebiliyormusun?

Ona rağmen ne intihara kalkıştım ne de benzer bir şeye. Ölenle ölünmez drag3131 arkadaşım çok haklı. 😉
B
Brooklyn ⭐ 18y
Benimkisi tam bir dram 😊 Uzun hikaye anlatmayayım şimdi burada ama yavruladıktan hemen sonra evden uzaklaşan ve köpek satıcılarının eline düşen köpeğimin o 4 savunmasız yavrunun gözlerimin önünde ölmesi karşısında yapacak birşeyim olmadı .

_k0ps3k_ sanada geçmiş olsun
D
Durp ⭐ 18y

Birde benim köpeğimi dedem ezdi. Gözlerimin önünde. Hala o iniltisi kulağımdan çıkmaz. 7 yaşında bir çocuktum, psikolojimi düşünebiliyormusun?

Ona rağmen ne intihara kalkıştım ne de benzer bir şeye. Ölenle ölünmez drag3131 arkadaşım çok haklı. ;)

O yaştaki psikolojiyi düşünemiyorum , iyi zarar vermemişsin kendine bro tebrik ettim seni 🤔 😘
P
Presence ⭐ 19y
Allah geride kalanlara sabır versin 😜

Şaka bir yana benim elimdende kuş kaplumbağa köpek kedi balık kaz ördek yavrusu ne arasan geçti
hepsi öldü evimde şuan hiçbir hayvan yok.Bir sene önce kaplumbağam ölünce daha birşey beslemedim. öldüklerinde üzüldüğüm oldu ama büyüyünce tabi unutuluyor takma al bir tane daha balık besle yaşın küçükse olur böyle şeyler benimde ördek yavrum ölünce üzülmüştüm 10 gün boyunca kimseyle konuşmadığımı hatırlarım ama şimdi hatırlayınca bile kendime gülüyorum 😁
V
volkanka ⭐ 17y
1 hafta öncesindede benim 4 tane sarı prensesim öldü.
Gittim 2 tane daha sarı prenses aldım 😎

Acemelik devresini atlattık şimdi arıza vermiyorlar 😎
W
allah rahmet eylesin 😆
A
Avenger ⭐ 18y
Anlıyorum acını çünkü iki muhabbet kuşumdan birisi ölünce 2gün ağlamıştım biri hala duruyor çok seviyorum ...

Geçmiş olsun
W
WosT ⭐ 17y
Takma kafana canım ne olacak dünyanın sonu değil 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: