Herşeyin imkansızı Amerika’da
Mümkün !!!
1. 20 $’ı yarıya katla....
- Resim Silinmiş.
2. Aşağıda gösterildiği gibi sol köşesini arkadan yukarıya katla...(aynen böyle katlanması gerekiyor
- Resim Silinmiş.
3. Sağ köşesini de aynı şekilde yukarıya katla...
Al işte, PENTAGON yanıyor! (kırmızı daire)
- Resim Silinmiş.
4. Şimdide şu 20’ı çevirip bir de arkasına bakın
WTC den dumanlar yükseliyor!!!
- Resim Silinmiş.
Ne Tesadüf!!!
bakmadan gecmemek lazım
· 14 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Buunu çok önceden görmüştüm acaba Amerika savaş açmak için bir nedenmi attı ortaya ?
Cok garip geldi bana :S
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Gerçeketen çok garip 🙄
o_O /oMg()^^'
tesadüf derim başkada bişi demem bu arada o kuleden öcneki resimden bişi çıkacak sandım 😄
bence tesadüf olamaz dikkat edersenız soldakı kulenın dumanları dierine gore daha aşağıda paradada gerçektede
görmüştüm bunu çok şaşırmıştım
görmüştüm bunu çok şaşırmıştım
S
Streetwise
⭐ 19y
Bence amerika kendi vurdu ikiz kuleleri Irak'a girip petrolun üstüne oturmak için...
tesadüften başka birşey değil.
objektif bakın olaylara biraz adamın birisi kuleye uçakla saldırmış, sırf paranın arkasını katlayıp görüp bunu planlamış olacak değil ya amaç eylem yapmaktı yaptılar.
objektif bakın olaylara biraz adamın birisi kuleye uçakla saldırmış, sırf paranın arkasını katlayıp görüp bunu planlamış olacak değil ya amaç eylem yapmaktı yaptılar.
bende çek korunasını ters çevirip ikiye katlayıp yanlardan kıvırıp ortasını delince fuck yazısı çıkıyo 😄
o parayı bişeylere benzetmeye o kadar kasarsan paraya müzik bile çaldırttırırsın 😄
o parayı bişeylere benzetmeye o kadar kasarsan paraya müzik bile çaldırttırırsın 😄
Yaaaa o 20 $ ı öyle katlayan gerizekalı kim acaba ben onunla dondurma yerdim 😊
Beyler çok taraflısınız çooooookkk. Paranın ve İkiz kulelerin yapılma sürelerine bakın lütfen.
Bu tesadüfen başka bi şey değil
Beyler çok taraflısınız çooooookkk. Paranın ve İkiz kulelerin yapılma sürelerine bakın lütfen.
Bu tesadüfen başka bi şey değil
Garip 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap