Icerige atla
Extraloob

Bakmadan Gecme SP Dikkat

· 28 Yanıt · 2.5K görüntüleme
T
TurkLider OP ⭐ 18y
:?! :?! :?! :?! :?! :?! :?! :?! :?!

Yanlıs olmasın char persiada Ve Benim su anda 36 lvl

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Bu SP Fazla bişi değiL Benim Merak ettiğim Bu sp kac lvla Kadar Yeter... ❓ ❓

Skill Olarak sadece warior ve clericteki skiLLeri Uplicam... cvp yazarsanız sevinirim... ?!!!!!!!
28 Yanıt
X
XianHun ⭐ 18y
o kadar yapmanın ne luzumu warki 150 lvl zaten bence bu fake bende yapiodum pk2 lye ama kullanmıodu
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Bütün Silkle Alınan İtemler Var 😈
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
abartmışsın.com

başarılar dilerim güzelim en fazla sp rekoru kimse diye bir global topic mi açsak acep 😜
T
LoL.Ata msn'e gir
P
Presence ⭐ 19y
sen two handle oakdar sp kastıysan bende ajdarım 😄
Barzo
Barzo ⭐ 19y
sen two handle oakdar sp kastıysan bende ajdarım :D

adam ellerimle kastım diye bişey dedimi ? Kesin bi 7x char ile kasmıştır ki bende öle yapıorum şu anda 😄
Ve arkadasın sorusuna cvp olarak o sana sanırım 75 e kadar yeter eu charları biraz fazla sp yiyor ?
Haklı değilmiyim ? değilsem özr 😄
M
mesut_xD ⭐ 18y
ARKADAŞLAR AYNI CAFEDEYİZ EVET 7X CARLA KASTI İNANMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ FAKE OLSADA PEKİ KAÇ LWLA YETER ONU SOYLEYİN (AMA UNUTMAYUIN DEDİĞİM GİBİ AYNI CAFEDEYİZ BENDE 80 LİK CARLA 35 TIM ONU HEMDE 1 GÜN İÇERİSİNDE FARMI BOZU 26 DAN 36 OLDU MUMKUNATI YOK FAKE DEİL oldie oldie oldie )
T
TurkLider OP ⭐ 18y
o kadar yapmanın ne luzumu warki 150 lvl zaten bence bu fake bende yapiodum pk2 lye ama kullanmıodu

Kardes inandırmak zorunda değiLm daha sro iLe ilgili Bir Fake BiLe Yapmadım Persiada su anda 36 lvl Ben snaa gercek yada değiL demedim dedimki kac lvla kadar Yeter... MrGhost arkide sağolsun cvplamıs...
Harbidende en cok sp kasan die bir topic acalım 1nci olmaq hosuma gider xD
T
TurkLider OP ⭐ 18y
sen two handle oakdar sp kastıysan bende ajdarım :D

Ben Kasmadım zatende kasılmaz imkanı yok yıllar sürer sadece YükseK bir char iLe kastıK... 😁 😁 😁
K
karakuwet ⭐ 19y
ARKADAŞLAR AYNI CAFEDEYİZ EVET 7X CARLA KASTI İNANMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ FAKE OLSADA PEKİ KAÇ LWLA YETER ONU SOYLEYİN (AMA UNUTMAYUIN DEDİĞİM GİBİ AYNI CAFEDEYİZ BENDE 80 LİK CARLA 35 TIM ONU HEMDE 1 GÜN İÇERİSİNDE FARMI BOZU 26 DAN 36 OLDU MUMKUNATI YOK FAKE DEİL oldie oldie oldie )

Yazını küçült ne bu şimdi küçük yazınca ölcenmi
_
Hadi be ne ara 36 oldu ? :?! güzel 😄 ?!!!!!!.
M
mesut_xD ⭐ 18y

Yazını küçült ne bu şimdi küçük yazınca ölcenmi

Evet... bu arada caps lock acık kalmış ben yapamdım xD
E
EFENDYY ⭐ 19y
benim sp seninkinin geçti:d
L
lastturk_ ⭐ 19y
Antalyalı mısınız acaba?
S
SilenTT ⭐ 19y
sp guzelmıs ama neden butun avatar itemleri aldın?
T
Antalyalı mısınız acaba?

Evet 😉
L
lastturk_ ⭐ 19y
Neresinden ^^
Z
zelzele07 ⭐ 18y
mükemmel olmuş
ama hiç kendin kasmamışsın :dddd:d
T
Neresinden ^^