Icerige atla
Extraloob

bakarmısınız

· 10 Yanıt · 921 görüntüleme
H
HeNDiCaP OP ⭐ 18y
GHz 3.01 Ram:1,50 GB Ram
bide benim ekran kartı 256 ben ekran kartını kaç yaptırırsam bilgisayarda 2 tane İSRO açarımmm yardım pls

yeri burası degil yardım pls
10 Yanıt
F
ferosero_ ⭐ 19y
GHz 3.01 Ram:1,50 GB Ram
bide benim ekran kartı 256 ben ekran kartını kaç yaptırırsam bilgisayarda 2 tane İSRO açarımmm yardım pls

yeri burası degil yardım pls

Kaç arttırcagını bilmiom ama benimki Ghz.1.00 Ram 1.00Gb Ama 2 isro açabiliyom.Sende çokmu program war ?????
E
Exqusei ⭐ 19y
konu taşınmıştır ➡️ Bilgisayar Sorunları ve Çözümleri
H
HeNDiCaP OP ⭐ 18y
nasıl cok pro. var bende silkroad ile ilgili nerdeyse 300tane pro var. silsem açabilirmiyim
ha hem senin char soyulmustu şifresini degistir veriyim sana biraz para 40m gibi charı topla bence 😊 ben b3PP3r
E
Exqusei ⭐ 19y
nasıl cok pro. var bende silkroad ile ilgili nerdeyse 300tane pro var. silsem açabilirmiyim
ha hem senin char soyulmustu şifresini degistir veriyim sana biraz para 40m gibi charı topla bence 😊 ben b3PP3r

biliyom dostum o acı günümde yanımda olmaya calışan nadir insanlardan biriydin ?!!!!!!... charın şifresini değiştirdim dostum şimdi toparlanma safasındayım. ilgi ve alakan için saol..

soruna gelince senin pc özelliklerine göre 2 değil 3 tane acman gerek benim düşüncem. ama elinde paran varsa bi 512 geforce gt modellerinden bi tane al derim ve ramı de 4,00 gb çıkardınmı yemede yanında yat ?!!!!!!.....
H
HeNDiCaP OP ⭐ 18y
ewt suan 2 char açıyorum ama ben ekran kartını 1GB yaptırdımmı daha hızlı olurmu?
H
HeNDiCaP OP ⭐ 18y
sen char konusunda üzülme bende yeteri kadar para var 😄 sana veririz sorun degil private acılsın b3PP3r yani bana pm at veriyim istedigin parayı 😄
H
HeNDiCaP OP ⭐ 18y
4gb rAm ne kadar?
D
Dodocan ⭐ 18y
Arkadasım O Bılgısayarından Kaynaklanıyor..Benım Ramım 1,00 Ekran Kartım 10 Board Yanı Anlıyacağın Ramle Ekran Kartıyla Alakası Yok 😉 😉
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ewt suan 2 char açıyorum ama ben ekran kartını 1GB yaptırdımmı daha hızlı olurmu?

ekran kartının 1gb olması pek etken olmasada %10luk bir payı alıyor bunun yanında stabil bir windows ve 4 gb ram ile %80 artış sağlarsın 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: