Icerige atla
Extraloob

Bakarmısınız

· 10 Yanıt · 1.2K görüntüleme
C
Crisis OP ⭐ 19y
Ben daha 10 dk önce topic acıp reklam yapan adamların resimlerini koymustum.Devamınıda koymak icin girdigimde "Bu Forumu Okuma Yetkiniz Yok" yazısı cıkdı giremedim neler oluyor ?!?!
10 Yanıt
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
silindi yani kardes. bnde snin gbi resimli koymustum 10dk gecmeden silindi
C
Crisis OP ⭐ 19y
ne bicim is bu ya Evil or Very Mad devamı var diyorum gene siliyolar !
H
hmzsnmz ⭐ 19y
böyle pm atanların isimlerini öm ile iletirseniz yöneticilere onlar gerekeni yapacaktır ... ki yapıyorlarda. extraokk
[ek #12654]
M
MaRJiNaL ⭐ 19y

böyle pm atanların isimlerini öm ile iletirseniz yöneticilere onlar gerekeni yapacaktır ... ki yapıyorlarda. extraokk

ii de o zmn topicleri nie silionuz? silmek yasak deilmi. kilitleyin bizde anlayalım aLLah aLLah
H
hmzsnmz ⭐ 19y
aynı konu ile ilgili her kendine pm atılan üyemiz konu açarsa ne olur sence burası Question
ayrı ayrı konu açmaktansa öm atmak daha iyi olur extraokk
[ek #12654]
X
Xanthos ⭐ 19y

arkadaşım ne bu tripler?

Adamları banlanalı 3 gün oldu, sen bize ilgilenin diyorsun.Yapanların kim olduklarını da çok iyi biliyoruz.Yönetim gerekeni çoktan yaptı.
sinir içeren smile kullanmadan yazılarınızı yazın Exclamation

@umutTR
Bu forumda ne yapılacağını siz mi daha iyi bilirsiniz yöneticler mi?
M
MaRJiNaL ⭐ 19y

arkadaşım ne bu tripler?

Adamları banlanalı 3 gün oldu, sen bize ilgilenin diyorsun.Yapanların kim olduklarını da çok iyi biliyoruz.Yönetim gerekeni çoktan yaptı.
sinir içeren smile kullanmadan yazılarınızı yazın Exclamation

@umutTR
Bu forumda ne yapılacağını siz mi daha iyi bilirsiniz yöneticler mi?

ben kimin daha ii bilceni tartısmıyorum burda..sadece olan kuralları hatırlatıorum.yoksa ister sil ister kitle bnm umrumda deil Exclamation
stalebug
stalebug ⭐ 19y
Lütfen gerginlik yaratmayalım herkes kendi işini yapsın. kahvekeyfi Kimse kimsenin işine karışmasın.
J
Jigsaw ⭐ 19y
Resim koymadan önce msjın tarihine ya da bu foruma girip daha önce kaç kere aynı başlığın açıldığına baksaydın sorunun mesajın silinmesi olmadığını anlardın.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: