Baya güldüm ya 0:45 den sonrasını izleyin 😁
Bak görüyon mu aynadan gidiyorum, bizde böyle :DDD
· 9 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
:DDDD
1:17 Arkadaki ses "s.ktin arabanın anasını ya"
😄
😄
Çok iyiymiş ya , bizde böyle makara:
Bu videoyu izleyene kadar ben de geri giderken hep aynaları kullanıyodum 😜
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
yapma bro yan ayna nedir ya sanki park ediyor 😁 Arkadaki sensöre güvenmeyin 0,1 sn de geliyor ztn arkadaki park etmeye benzemiyor ön aynadan bakacan hele ki şu videodaki gibi gaza aslılmak sacma ztn 😁
Bu videoyu izleyene kadar ben de geri giderken hep aynaları kullanıyodum :P
yapma bro yan ayna nedir ya sanki park ediyor 😁 Arkadaki sensöre güvenmeyin 0,1 sn de geliyor ztn arkadaki park etmeye benzemiyor ön aynadan bakacan hele ki şu videodaki gibi gaza aslılmak sacma ztn 😁
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yan ayna diyen olmamış ayna demiş, geriye giderken teknik kolunu diğer koltuğun arkasına atıp kafanı arkaya çevirmektir ayna falan hikaye.
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildiBu videoyu izleyene kadar ben de geri giderken hep aynaları kullanıyodum :P
Yan ayna diyen olmamış ayna demiş, geriye giderken teknik kolunu diğer koltuğun arkasına atıp kafanı arkaya çevirmektir ayna falan hikaye.
İşte demek istediğim geriye dönmemekti 😜
Kimisi ön aynadan kimisi elini koyar bakar, kişisine göre değişir. Aynadan da gayet net görebiliyorsun sonuçta. Ama yan ayna epic fail.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap