Arkadaslar baglantım Olmasına Ragmen Oyuna Giremiyorum Bi Yardımcı Olursanız sevinirim...
baglantı ile ilgili problem
· 14 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
sorunun bir ss ini koyarsan yada ney kasteddiğini yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim. Mesela server underground mu veriyor?
İnternettte Geziyorum Fakat Sronun Sitesine de Giremiyorum...Hani İlk Sroya Cift Tıkladıgımızda Start Ekranı Geliyorya Orda Kalıyo Start Felan Gelmiyo...
tamam:
C://windows/system32/drivers/etc/ nin içinde hosts diye bir dosya var. Onu sil. Sonra i.explorer ı aç ve tekrar dene bunu.
birde daha önce hiçagbot kullandınmı?
C://windows/system32/drivers/etc/ nin içinde hosts diye bir dosya var. Onu sil. Sonra i.explorer ı aç ve tekrar dene bunu.
birde daha önce hiçagbot kullandınmı?
Hiç Kullanmadım Sürekli Kredili Kullanırım...
Hiç Kullanmadım Sürekli Kredili Kullanırım...
tamam, söylediğim yöntemi bir dene o zaman.
Hayır olmadı Sroyu Kaldırıp Yeniden kursam Bi Faydası olurmu Acaba
Bi dene olcagını sanmam ama denemkte fayda war
Hayır olmadı Sroyu Kaldırıp Yeniden kursam Bi Faydası olurmu Acaba
o kesin ^^
bu soruu yaşayan ilk kişi sen değilsin.Ama neden olduğunuda bilmiyorum. Tek bildiğim SRO yu kaldırıp yükleyince düzeliyor
@stalebug oluyor, deneyenler var yine bu sitede ve olduğunu yazmılardı
Düzeldi Arkadaşlar Update Ediyor Su an Yardım Etmeye Calısan Arkadasıma Teşekkür Ederim...
Düzeldi Arkadaşlar Update Ediyor Su an Yardım Etmeye Calısan Arkadasıma Teşekkür Ederim...
hayırlı olsun. Bu sorunu yaşayan başkalarıda var. Nasıl özüdüğünü söylersen...
L
LegendTurks
⭐ 18y
hayırlı olsun. Bu sorunu yaşayan başkalarıda var. Nasıl özüdüğünü söylersen...
update yapıyor dediğine göre silkroadı silip yenden kurmuştur 😉
Evet Kalıdırıp Yeniden Kurudugmuz Zaman Düzeliyor...
teşekkürler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap