Mekan : Shaman
Zaman : 23 Temmuz 2009 Perşembe Saat 13:40
Olay : Kalenin El değiştirmesiyle Server checke girmişti tamda o sıra hotandaydım. isuya koştum ama çok geç kalmıştım.. Şansımı Deneyip Lord'a gittim.. %60 hpde Shamanda BraveSolider Buldu Pek uzak sayılmazdım Zerkleyip Koştum Sbot Sağolsun Seçti Yarkanı.. Sonrası Resimde ^_^
- Resim Silinmiş.
BABs Killed Lord Yarkan
· 56 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
56 Yanıt
C
chipshajen
⭐ 17y
gz
ty
Tebrikler
sağol knk
wwooow helal olsun kardeşim 😘
sağolasın
tebrikler 😊
I
infusserabLe
⭐ 18y
Tebrikler
Tebrikler.. nekadar basit olmustur sımdı 99 lv zerk tamadır ılk 80x qeldı günleri hatırlıyorum taklamakana arenaya dolusmustu millet Lordu beklerdik ne eu war nede baska bısı bı cıkardı lord arena mezarlıga d Sımdı hıc bırı olmuyor ol res al ol res al eskı zevkı kalmadı artık =)
Tebrikler.
D
DangerWalker
⭐ 19y
Tebrikler.. nekadar basit olmustur sımdı 99 lv zerk tamadır ılk 80x qeldı günleri hatırlıyorum taklamakana arenaya dolusmustu millet Lordu beklerdik ne eu war nede baska bısı bı cıkardı lord arena mezarlıga d Sımdı hıc bırı olmuyor ol res al ol res al eskı zevkı kalmadı artık =)
tam içimden geçenleri söylüyorsun. nerde o eski günler ☕
TebrikLer ^_^ , KolayMı Setsiz Kesmek Cidden kolaymı ? Gitte bir dene.. %60 hpde bulup 2 kişiyle başka ptden alabilmek kolaymı?
tebrikler..
I
infusserabLe
⭐ 18y
TebrikLer ^_^ , KolayMı Setsiz Kesmek Cidden kolaymı ? Gitte bir dene.. %60 hpde bulup 2 kişiyle başka ptden alabilmek kolaymı?
bi chn bowa sahipsin %60 da başka ptden 2 kişiyle almışsın Kolay olmalı bee 🎭
Sağolun
Chine Bowa sahibim 99 LvLim 94 bowum war şapkam talismanım yüzüklerim yok setimde blue yok
Normaline göre %60-70 daha az vuruşlarım... Gerisine başka bişe demiorum
Chine Bowa sahibim 99 LvLim 94 bowum war şapkam talismanım yüzüklerim yok setimde blue yok
Tebrikler
sağolasın
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
öncelikle tebrikler
hp dikkatimi cekti setin npc mi 99 lvl de 28 k hp cok düşük
hp dikkatimi cekti setin npc mi 99 lvl de 28 k hp cok düşük
SağolunTebrikLer ^_^ , KolayMı Setsiz Kesmek Cidden kolaymı ? Gitte bir dene.. %60 hpde bulup 2 kişiyle başka ptden alabilmek kolaymı?
ama sizin party'dede senin dışında 5 kişi daha var pt gerçekden çok önemli.
Haksız yere kessen adın yazmazdı haketmişsin.Haksız yere kestin demiyorum 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap