Icerige atla
Extraloob

BABs Killed Lord Yarkan

· 56 Yanıt · 3.2K görüntüleme
I
iLostMyLife OP ⭐ 17y
Mekan : Shaman
Zaman : 23 Temmuz 2009 Perşembe Saat 13:40
Olay : Kalenin El değiştirmesiyle Server checke girmişti tamda o sıra hotandaydım. isuya koştum ama çok geç kalmıştım.. Şansımı Deneyip Lord'a gittim.. %60 hpde Shamanda BraveSolider Buldu Pek uzak sayılmazdım Zerkleyip Koştum Sbot Sağolsun Seçti Yarkanı.. Sonrası Resimde ^_^

- Resim Silinmiş.
56 Yanıt
C
chipshajen ⭐ 17y
gz
I
iLostMyLife OP ⭐ 17y
ty
B
BurdurLee ⭐ 18y
Tebrikler
I
iLostMyLife OP ⭐ 17y
sağol knk
N
Nescafe ⭐ 17y
wwooow helal olsun kardeşim 😘
I
iLostMyLife OP ⭐ 17y
sağolasın
I
Inception ⭐ 18y
tebrikler 😊
I
Tebrikler
B
BaSoryong ⭐ 18y
Tebrikler.. nekadar basit olmustur sımdı 99 lv zerk tamadır ılk 80x qeldı günleri hatırlıyorum taklamakana arenaya dolusmustu millet Lordu beklerdik ne eu war nede baska bısı bı cıkardı lord arena mezarlıga d Sımdı hıc bırı olmuyor ol res al ol res al eskı zevkı kalmadı artık =)
C
Continuum ⭐ 18y
Tebrikler.
D
Tebrikler.. nekadar basit olmustur sımdı 99 lv zerk tamadır ılk 80x qeldı günleri hatırlıyorum taklamakana arenaya dolusmustu millet Lordu beklerdik ne eu war nede baska bısı bı cıkardı lord arena mezarlıga d Sımdı hıc bırı olmuyor ol res al ol res al eskı zevkı kalmadı artık =)

tam içimden geçenleri söylüyorsun. nerde o eski günler ☕
I
iLostMyLife OP ⭐ 17y
TebrikLer ^_^ , KolayMı Setsiz Kesmek Cidden kolaymı ? Gitte bir dene.. %60 hpde bulup 2 kişiyle başka ptden alabilmek kolaymı?
W
Wappinger ⭐ 17y
tebrikler..
I
TebrikLer ^_^ , KolayMı Setsiz Kesmek Cidden kolaymı ? Gitte bir dene.. %60 hpde bulup 2 kişiyle başka ptden alabilmek kolaymı?

bi chn bowa sahipsin %60 da başka ptden 2 kişiyle almışsın Kolay olmalı bee 🎭
I
iLostMyLife OP ⭐ 17y
Sağolun

Chine Bowa sahibim 99 LvLim 94 bowum war şapkam talismanım yüzüklerim yok setimde blue yok
Normaline göre %60-70 daha az vuruşlarım... Gerisine başka bişe demiorum
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Tebrikler
I
iLostMyLife OP ⭐ 17y
sağolasın
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
öncelikle tebrikler
hp dikkatimi cekti setin npc mi 99 lvl de 28 k hp cok düşük
I
Inception ⭐ 18y
Sağolun

Chine Bowa sahibim 99 LvLim 94 bowum war şapkam talismanım yüzüklerim yok setimde blue yok
Normaline göre %60-70 daha az vuruşlarım... Gerisine başka bişe demiorum

ama sizin party'dede senin dışında 5 kişi daha var pt gerçekden çok önemli.
Haksız yere kessen adın yazmazdı haketmişsin.Haksız yere kestin demiyorum 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: