Q Quensis OP ⭐ 19y 15 yil once #1 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Tweety ⭐ 19y 15 yil once #2 😱 yok artık... Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Windy ⭐ 19y 15 yil once #3 🙏Soyad farkı makara: bknz: Ben sizin babanızım makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quensis OP ⭐ 19y 15 yil once #4 🙏Soyad farkı makara: bknz: Ben sizin babanızım makara:ps: olsun abi yinede iyiydi bu kabul et :D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #5 😜 😁 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quattro ⭐ 19y 15 yil once #6 🙏Soyad farkı makara: bknz: Ben sizin babanızım makara:Altımı ıslattım makara: makara: makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KomutanBaba ⭐ 19y 15 yil once #7 Hahahaha makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Barzo ⭐ 19y 15 yil once #8 ne iyi baba işte yurdum kızlarına yardımcı oluyo nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil