Savaş için Doğmak anlamına gelen guild ismimizle Saturn Server'ının Seçkin guildlerinden biri olduğumuza inanıyorum...
Server içinde Born2Fight Guildi veya Born2Fight Guild üyeleri için bir allahın kulu kötü söz Söylenmemiştir. Bizleri tanıyanlar zaten tanıyorlar.. Tanımayanlar ise zamanla tanırlar...
Born2Fight Guildinde Bencillik denen bir düşünce yoktur olamazda...
Yönetim Kadromuz Herdaim yardım sever ve tum guild uyelerine yardımcı olarak Görevlerini başarıyla ve Hakkını vererek yerine getirmektedirler..
TaRHaN
___ZaGoR___
HuSo
_BaRo_
AkmiRa ( Eski _HaLLoWeeN_ )
PysCh0KiLLeR
x__AnGeL__x
ve tum Born2Fight üyeleri olarak Saturn Serverında Oyunun Dostluk icinde oynanmasını dileriz...
. . : : B o r n 2 F i g h t : : . .
· 20 Yanıt · 4.5K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
paylaşım için saol
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
başarılarınızın devamını Dilerim (Reign0fFİre) ?!!!!!!.
başarılar dilerim.
LvL 90 ile beraber yeni açılan servera 3 ay sonra girecek kişiden 😈 😁
başarılar dilerim.
90 lvl ile açılacak gaea mıydı neydi . acıldıktan 3 ay sonramı başlıcan :?
Cidden her açıdan süper bir guild. Bir zamanlar ben de aranızda bulunmuştum ve çok da keyif almıştım. Hepinize selamlar, özellikle de Rahmi'ye.
Rational. ;)
Rational. ;)
Cidden her açıdan süper bir guild. Bir zamanlar ben de aranızda bulunmuştum ve çok da keyif almıştım. Hepinize selamlar, özellikle de Rahmi'ye.
Rational. ;)
evet can güzel günler geçirmiştik unutmayız o günleri...tüm dürüst insanları bekleriz guildimize Reign0fFire unionuna sevgiler ?!!!!!!!
noluyo la burda bööhöhhyött güzel yazmışın cem abi azına saglık mkc:D
A
AbSoLuT_ZeRo
⭐ 19y
erol olm heryerde ne mal oldunu belli ediyon (: ne o öle mck mck utanmıyonmu 😄
A
AbSoLuT_ZeRo
⭐ 19y
erol olm heryerde ne mal oldunu belli ediyon (: ne o öle mck mck utanmıyonmu 😄
guildi mi ozledımm 😞
guildimiz tekrar faliyete geçmiştir arkadaşlar eski kadroyu toparladık sayılırı bilginize...
A
AbSoLuT_ZeRo
⭐ 19y
selcuk abı benı unuttunuz abıııııııııııı 😄
Guild Dehşet Oldu Herzaman sıralamada ,lk 5 guild arasındadır online 72 +arkadaşları arıyoruz:D 4ever Born2Tayt:D
Serverın En İyi Guildiyiz İnşallah Kaleyide Alıcaz Bu Hafta Saygılar Gothic:)
Savaş için Doğmak anlamına gelen guild ismimizle Saturn Server'ının Seçkin guildlerinden biri olduğumuza inanıyorum...
Server içinde Born2Fight Guildi veya Born2Fight Guild üyeleri için bir allahın kulu kötü söz Söylenmemiştir. Bizleri tanıyanlar zaten tanıyorlar.. Tanımayanlar ise zamanla tanırlar...
Born2Fight Guildinde Bencillik denen bir düşünce yoktur olamazda...
Yönetim Kadromuz Herdaim yardım sever ve tum guild uyelerine yardımcı olarak Görevlerini başarıyla ve Hakkını vererek yerine getirmektedirler..
TaRHaN
___ZaGoR___
HuSo
_BaRo_
AkmiRa ( Eski _HaLLoWeeN_ )
PysCh0KiLLeR
x__AnGeL__x
ve tum Born2Fight üyeleri olarak Saturn Serverında Oyunun Dostluk icinde oynanmasını dileriz...
Sizin guildde ''HAYKO_CPKN'' bu gerizekalı bugün onu ctf de öldürüyorum diye ana bacı küfür ediyodu.Neymiş aynı uniondamışızda öldürmücekmişim.Sonra benide geçti tüm ihtiyarlar guildine küfür etmeye başladı.
yaw bu guıld anlamı ne beyler born2fight bişeyin kısaltılmsın ama neyin 😄
P
pinkorgasm
⭐ 19y
Acilimi konunun en basinda yaziyor zaten Laiho 😊
D
dolandirildik
⭐ 18y
saturnun kurulusundan beri olan bir guıld ismni halen dewam ettıor olması cok güzel
oyunu şu anlık bıraktık ama geri dönünce gene 1 numaraya taşıyacaz guildi.guild hala yıkılmadı ayakda gene muhabbetlerin eksik olmadığı bir guild herkeze sevgiler...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap