cumartesi gününde itibaren charım oyuna girer girmez kapanıyor ve ekran kartı hatası geliyor her yolu denedim her pc de fakat açılmıyor başka charları açıyor sadece benim charda atıyor ve ekran hatası veriyor
help me pls
ban olmamıştır bence eger olsa idi zaten oyuna girmesine izin vermezdi
B-A-N_N_E_D ?(başınıza gelebilir )
· 7 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Bu bi tanıdıgımın başına geldi.
Chara giriyor ve 5dk sonra dc yiyor. Başka bi charla giriyor onunla durabiliyor.
Dc yiyen char en sonunda Hacklendi Rolling Eyes Inş. seninki öle bişi değildir kahvekeyfi
Chara giriyor ve 5dk sonra dc yiyor. Başka bi charla giriyor onunla durabiliyor.
Dc yiyen char en sonunda Hacklendi Rolling Eyes Inş. seninki öle bişi değildir kahvekeyfi
junior
123456 bu carda kie giremiyo Very Happy Mr. Green
123456 bu carda kie giremiyo Very Happy Mr. Green
aynısı bende de vardı silkroadonline sitesine giriş yaptımki orda charımın 100 yıl block yediğinin gördüm sende ıd in ile giriş yap ve block yediğini göreceksin.bu bulock sebebi muhtemelen paypal yüzünden dir aldığın silkin ödemesi joymax e yapılmamıştır bunda charın block lanmıştır charı açtırmak içinse sitede extraloobun yöntemi mevcuttur
+1907 gerekli topic sitemizde mevcuttur.
bende hatırlar gıbıyım bu olayı Crying or Very sad
bende hatırlar gıbıyım bu olayı Crying or Very sad
ben hatırladım bile Neutral
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap