Icerige atla
Extraloob

Azteca Sp Char ^^ Güncel resim eklendi

· 16 Yanıt · 1.4K görüntüleme
E
Explosive OP ⭐ 17y
Spoiler
- Resim Silinmiş.

Charın dünkü hali böyleydi. Sabah işe gitmeden önce baktığımda 22 lvl ve 25k sp si var build ve str-int verilmemiştir. Akşam eve gittiğimde güncel resimleri eklicem. Sizce satayım mı kasmaya devammı edeyim 😊

Alıcısı olan varsa teklif versin 😜

Dün akşam saat 5-6 arası bu haldeydi şimdi bu halde sanırım biraz kötü kastık 😜

- Resim Silinmiş.
16 Yanıt
T
TheRinG ⭐ 16y
Bence Biraz daha sp kasmaya bak 👍
E
Explosive OP ⭐ 17y
Bence Biraz daha sp kasmaya bak 👍

Öyle yapıyorum şimdilik. Ne de olsa kasacak char var 😜

Dün akşam 5-6 arası çekmiştim bu resimi, sabahki durumunda 25k sp vardı. Bakalım akşama gittiğimde kaç sp kasmış olacak int elektrik vs. gitmezse ^^
R
Rochas ⭐ 16y
Hadi bakalım sonuna kadar gitmeden bırakma
I
Impossy ⭐ 17y
Chat dikkatimi çekti daha çok sin: summer2:
K
Kai ⭐ 18y
İyi kasmalar,sp kasmak sabır gerektiren bişey,25 k sp kasıp charı zor satarsın,en az bi 1m filan kas ki bi işe yarasın 🍺
E
Explosive OP ⭐ 17y
Chat dikkatimi çekti daha çok sin: summer2:

Diğer topicte onun hakkında yorum yapıldı ^^
E
Explosive OP ⭐ 17y
Güncel resim eklendi Ana sayfaya
L
LethaLKiss ⭐ 16y
32k spli charın satılacağını sanmam yani bilemiorm azteca ne durumda ama free onglarda 30k sp yapmak 1 günden faazla zaman almaz.. bnce 150-200k sp kas sonra kendin oynamaya devam et...
E
Explosive OP ⭐ 17y
32k spli charın satılacağını sanmam yani bilemiorm azteca ne durumda ama free onglarda 30k sp yapmak 1 günden faazla zaman almaz.. bnce 150-200k sp kas sonra kendin oynamaya devam et...

Yok zaten onu espirisine yazdım. Hedefim 400k-500k 🤤
T
TheRinG ⭐ 16y
1mfux adam sabahtan beri açtığı konularda o söylediğini dile getiriyor zaten Dikkat edelim lütfen

Ps:bence gayet güzel:D Yarına bi 30 daha 60:D summer1:
E
Explosive OP ⭐ 17y
1mfux adam sabahtan beri açtığı konularda o söylediğini dile getiriyor zaten Dikkat edelim lütfen

50k falan olur geceye kadar sonra gece lvl down yapıcam. Yarın sabahtan itibaren yine kasmaya devam 😜
T
TheRinG ⭐ 16y

50k falan olur geceye kadar sonra gece lvl down yapıcam. Yarın sabahtan itibaren yine kasmaya devam :P

Sürekli kasan varmı ark fln?yoksa FREE mı 🎅
U
Uprising ⭐ 19y
Kas kas 😁
L
LethaLKiss ⭐ 16y

ben başka konusunu görmedm bu konudada satsammmı falan dedi bnde bu haliyle satılmaz sn sp kas sora gene kendin oyna charın olsn dedim... neyi kastettiğini anlamadm 🤔
E
Explosive OP ⭐ 17y

50k falan olur geceye kadar sonra gece lvl down yapıcam. Yarın sabahtan itibaren yine kasmaya devam :P

Sürekli kasan varmı ark fln?yoksa FREE mı 🎅

Free Kasanda var kendi charımda var. Free kasanın charı benden yüksek olduğu için o oyunda olunca ona kastırıyorum yoksa kendii charımla kasıyorm 🤤

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: