Başladıktan 15 dk sonra sonuç ☕
- Resim Silinmiş.
Azteca Hotan Fortess
· 23 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
tbrkler güzel bi görüntü olmus 😊
Teşekkürler.
çok güzel bir resim ve çok güzel bir başarı tebrikler
Sürü gibisiniz puhaha 😜
Teşekkürler adam akıllı birlik olamyı başardık. 👴
Ne sandın bide kapıda olanlar var 💃
Ne sandın bide kapıda olanlar var 💃
L
LethaLKiss
⭐ 16y
congratulations nese:
Maya serverinde ilk iki hafta birlik olmayı başaramadı Türkler bunun sonucunda alamadılar ancak şimdi Türklerin elinde. Siz ise bayağı bir birlik oluşturmuşsunuz bizede tebrikler demek kalıyor 👍
Gz. 🍺
C
compassionate
⭐ 19y
tbr
gz
S
sremuyageldim
⭐ 17y
bende dc olmuşum tam o sırada çekilmiş DeLaY 😄 Ama yinede aldık demiştik Divine FTW
Divine iyi gidiyordu alacağı belliydi
--Tebrikler.
--Tebrikler.
Tebrikler fakat 15 dakika da aldık diyonuz.Aztecada kim kale sahibi ki savunacak ki uzun sürsün kaleyi almanız...Büyük bi başarı gibi anlatıyosun birde.
S
sremuyageldim
⭐ 17y
Tebrikler fakat 15 dakika da aldık diyonuz.Aztecada kim kale sahibi ki savunacak ki uzun sürsün kaleyi almanız...Büyük bi başarı gibi anlatıyosun birde.
daral:
daral:
Ona bakarsan biz de Caspianda 10 dk da aldık.arkadaş büyük bi başarı olarak anlatıyorda o biraz şey etti beni.
daral:
Ona bakarsan biz de Caspianda 10 dk da aldık.arkadaş büyük bi başarı olarak anlatıyorda o biraz şey etti beni.
Evet büyük bi başarı.Sen yeni bi serverde guild aç,tüm yüksek leveller,güçlü kişiler o guilde gelsin,kaleyi git al sonra gel konuş
Aldık zatende bıraktım oyunu .
Sanki Azteca daki tüm yüksek lv ler başka guildde.Serverin yarısı orda nerdeyse.
Neyse daha cevap vermicem tebrik ederim kaleyi aldığınız için.
Sanki Azteca daki tüm yüksek lv ler başka guildde.Serverin yarısı orda nerdeyse.
Neyse daha cevap vermicem tebrik ederim kaleyi aldığınız için.
Tebrikler 🍺
Maya serverinde ilk iki hafta birlik olmayı başaramadı Türkler bunun sonucunda alamadılar ancak şimdi Türklerin elinde. Siz ise bayağı bir birlik oluşturmuşsunuz bizede tebrikler demek kalıyor 👍
Hep bizde kalcak inş.
Gz. 🍺
Saol brom
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap