Icerige atla
Extraloob

Azooo(Geri Aldık)

· 37 Yanıt · 3.0K görüntüleme
P
PowerInMe OP ⭐ 17y
Buraya kadarmış neyapalım bi heckera kurban gittik ama ALLAHA havale ediyorum.
BÜTÜN HECKERLARIN ALLAH BELANIZI VERSİN sro bitmiştir böyle saçma sistem görmedim
Artık burdan devam milletin charı hayırlı olsun dicez bize buraya kadarmış
Sakın Kimse sanalortamdan takasa girmesiin aracılık hariç
- Resim Silinmiş.
37 Yanıt
I
Artık net ortamı öyle bir hale geldi ki , charının ID'sini bile kimsenin bilmemesi gerekiyor.
P
PowerInMe OP ⭐ 17y
Artık net ortamı öyle bir hale geldi ki , charının ID'sini bile kimsenin bilmemesi gerekiyor.

Ya inan adam resim attı hevesli hevesli sonra pw değiştirdim adam kamera açtı bide 22 yaşında şerefsiz ALLAH dedi ginede çaldı Ama ALLAH büyüktür görür öbür tarafta 👍
I

Ya inan adam resim attı hevesli hevesli sonra pw değiştirdim adam kamera açtı bide 22 yaşında şerefsiz ALLAH dedi ginede çaldı Ama ALLAH büyüktür görür öbür tarafta 👍

Bilirim o tür şeyleri.Bir adama char satıcaktım.Adam parayı yatırdım dedi.Dur belgenin resmini atayım dedi.Attı saçma sapan bir resim.Öbürsü gün 2 tane 90 char gitti 😢
P
PowerInMe OP ⭐ 17y

Bilirim o tür şeyleri.Bir adama char satıcaktım.Adam parayı yatırdım dedi.Dur belgenin resmini atayım dedi.Attı saçma sapan bir resim.Öbürsü gün 2 tane 90 char gitti 😢

Boşverr Onlar Burda sefalet içinde gezenler yazık ediyorlar ahiretlerine ne diyim buraya kadarmış
ALLAH BÜYÜKTÜR öbür tarafta yüz yüze gelcez 👍
S
Serj ⭐ 18y
Kimseden Resim , müzik vb. almayın . Oyunda Exchange'yle alışveriş yapmayın , IP numaranızı gizlemek için ProxySwitcher kullanın. Soyulan arkadaşlara hep bunları diyorum ama hiç dinleyen yok bunları dikkate alırsak hack olaylarını en az seviyeye indiririz .

Ps : Geçmiş olsun kardeşim :!!&%&!
W
Warden_ ⭐ 17y
Geçmiş olsun !!!!
C
chipshajen ⭐ 17y
öncelikle geçmiş olsun sonracığıma şu F*k sro yu editlermisin yoksa kilit atmak zorunda kalırım fck mak anlıyan anlıyor küfürdür o editlermisiniz hemen.
T
Trixie ⭐ 17y
geçmiş olsun dostum ben de tedbirlerimi aldım... pc ye proxyswitcher, deepfreeze gibi programlar şart oyun oynarken. resimide; msn in son sürümünü yükleyin slayt halinde bakın birşey olmaz diye tahmin ediyorum
Q
Quattro ⭐ 19y
Geçmiş olsun kardeş üzüldüm.
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Kimseden Resim , müzik vb. almayın . Oyunda Exchange'yle alışveriş yapmayın , IP numaranızı gizlemek için ProxySwitcher kullanın. Soyulan arkadaşlara hep bunları diyorum ama hiç dinleyen yok bunları dikkate alırsak hack olaylarını en az seviyeye indiririz .

Asla uyulmayan uyulması gereken kurallar bunlar 💃
S
Serj ⭐ 18y

Asla uyulmayan uyulması gereken kurallar bunlar 💃

Bunlara uyulsa hack diye birşey kalmaz 🙄 , ama kimse dinlemiyor soyuluncada iş işten geçmiş oluyor.
C
chipshajen ⭐ 17y
küfürü editliyormusun?
C
Candle ⭐ 17y
gecmis olsun kardes.İnş. çalan kişi charın hayrını görmez
A
Aircon ⭐ 19y
Geçmiş olsun kardeşim üzüldüm.
C
cLonny ⭐ 18y

+ tanımadığınız kişilerin stallına girip item çekmeyin 😊 stall network'u kullanın
P
PowerInMe OP ⭐ 17y
Saolun Arkadaşlar yapıcak birşey yok artık
E
EliteTurk ⭐ 18y
Geçmiş olsun DolanCeLL e SS lerini koyda charın başkalarınında başı yanmasın. 🙄
N
NoAL ⭐ 17y
Geçmiş olsun kardeş... evet hırsızların hepsini Allah'a havale ediyoruz.
B
BiG BoY ⭐ 18y
geşmiş olsun kardeşim.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: