Arkadaşlar Dün saat 9 da cindiena istanbulda olduğu söyledi ve gittik buna pt fln attım cvp vermedi bende afedersiniz fck u ve olanları sizde görün:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Dikkat:Arkadaşlar EN önemli yeri ise burası sonra biraz durdu ve bana Bye bye azoo:( dedi ve sonra aniden oyun kapandı banlandım sandım tekrar girdim bunu nasıl yapmış olabilir oyun aniden kapandı
^^Azooo Vs [GM]Cindiena^^
· 17 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Oyunu Yönetiyor yapar bir şekilde :)) Sende az deyilsin snram neler demişindirki herife bu sekılde yaklasmıs sana 😄
Oyunu Yönetiyor yapar bir şekilde :)) Sende az deyilsin snram neler demişindirki herife bu sekılde yaklasmıs sana :D
Ya herkez iç içeya bende town değiştir dedim bide fck ekledim^^böyle olmaya başladı^^
Bu charı hemen elden çıkar derim 😜
PS : Aniden kapatabilmeyi normal userlerde bir bug var sanırım o sayede yapıyorlar, hatta GM değilde başkası yaparsa (birden masaüstüne atma) bu bug 'u onu yapan adamı oyuna girmeye çalıştıgında oyunda oldugunu farkedersin. Ama meraklanma bişey almıyor chardan nedense, sadece 1-2 pwp yapıyor itemlerin güzelmiş vs diyor sonra görüşürüz diyip çıkıyor chardan .. Başıma gelmedi ama bir arkadaşımın başına gelmişti ben yanındayken ..
PS : Aniden kapatabilmeyi normal userlerde bir bug var sanırım o sayede yapıyorlar, hatta GM değilde başkası yaparsa (birden masaüstüne atma) bu bug 'u onu yapan adamı oyuna girmeye çalıştıgında oyunda oldugunu farkedersin. Ama meraklanma bişey almıyor chardan nedense, sadece 1-2 pwp yapıyor itemlerin güzelmiş vs diyor sonra görüşürüz diyip çıkıyor chardan .. Başıma gelmedi ama bir arkadaşımın başına gelmişti ben yanındayken ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
Bu charı hemen elden çıkar derim 😜
Ama gm dedi^^Bye bye azoo sweet u dedi aniden oyun kapandı^^ gm yaptı bunu^^
sweetCHIEF
⭐ 17y
Çok kaşınmışsın belli seni aniden oyundan atabiliyorsa , kim bilir daha neler yapabilir.
Çok kaşınmışsın belli seni aniden oyundan atabiliyorsa , kim bilir daha neler yapabilir.
😆
Oyunu Yönetiyor yapar bir şekilde :)) Sende az deyilsin snram neler demişindirki herife bu sekılde yaklasmıs sana :D
herif degil Cindiena, gerçekte Kız 😜
salıya kadar elden cıkar bence 😄
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Banlamadıysa birşey olmaz.
PS:Bence suçlusun. Çünkü o çok cana yakın bir gm ayrıca bir bayanmış. Terbiyesizlik etmişsin banlasa bile sen bunu zaten haketmiştin.
PS:Bence suçlusun. Çünkü o çok cana yakın bir gm ayrıca bir bayanmış. Terbiyesizlik etmişsin banlasa bile sen bunu zaten haketmiştin.
Banlamadıysa birşey olmaz.
Sorunlarımı İlettim Bakmayınca Fck dedim 🎅
GM kızsa sorun yok 😄
Gm i kız olan server'dan hayır mı gelir 😎
hacım sen bunu gm ye de yaptın ya ne diyim artık ^^
B
Black Rain
⭐ 19y
Dikkat:Arkadaşlar EN önemli yeri ise burası sonra biraz durdu ve bana Bye bye azoo:( dedi ve sonra aniden oyun kapandı banlandım sandım tekrar girdim bunu nasıl yapmış olabilir oyun aniden kapandı
/Kick Azooo 😆
Z
Zelquality
⭐ 17y
Klasik Türk davranışı yaa xS Küfrettin de eline ne geçtiyse..
Y
youremindme
⭐ 16y
xD xD ei gene 1 2 gunluk ban flan atmamıs oyundan atmıs sdce xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap