AY_YILDIZ Guildine Aktif ve Seviyeli Arkadasları Bekliyoruz Guilde Gelmek İsteyen 52+ Butun Turk Arkadasları Bekliyoruz.. Herhangi Bir AY_YILDIZ uyesiyle İrtibata Gecerek Katılabilirsiniz extraokk
Unıon ALımlarımıza Hız Kesmeden Devam Ediyoruz..Lvl3+ Turk GUildlerini Bekliyoruz..
AY_YILDIZ Guildine Girmek İçin
· 10 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Bir şey sorabilir miyim?Guilde bişi mi oldu sizin poyraz globalden falan bir şeyler yazıyordu.Merak sadece xD
Walla Bilmiyorum BAyadır Giremedim Ama Ara Ara Giriyorum Suan Bi SOrun Yok Guildde.. Wink
K
kahpehayat
⭐ 19y
Bir şey sorabilir miyim?Guilde bişi mi oldu sizin poyraz globalden falan bir şeyler yazıyordu.Merak sadece xD
heralde biri masterın charına girip bütün guıldi boşaltmış öle bişiler duydum Exclamation
başarılar
beyler guıld dagılma asamasındaydı yetkılı bı charı galıba banka yı calmıslar we guılddekı herkesı atmıslar poyraz abı cok uzgun ben MisS_DaNgeR
uzgüm:/ janysary gırde senıde alak poyraz abıyı yannız bırakmayalım.. extraokk
beyler guıld dagılma asamasındaydı yetkılı bı charı galıba banka yı calmıslar we guılddekı herkesı atmıslar poyraz abı cok uzgun ben MisS_DaNgeR
Haydaaaa Bu Olay Ne Ara Oldu Ya Evil or Very Mad Gecen C.tesi Hiç Bişey Yoktu Tobeee 120k gp de gitti Laughing
ben gelmem kardes valla hercules serverına _DaGıTıCı_ alex serverından
L
Linkin_Park
⭐ 19y
ben gelmem kardes valla hercules serverına _DaGıTıCı_ alex serverından
ne alaka Very Happy
ulan senmiydin miss Mr. Green ben cemre (evilcemre)
erdem abinin acounta girdim de uploadlara bakmak için neyse kaçar görüşürüz olay şöyle oldu diye biliyorum birisi sanırım yetkili birisi bütün guildi boşaltmıştı bende o gece döndüm guilde tam globalı gördüm aldı guilde poyraz abi sağolsun neyse takılın herkules ü bıraktım oasisdeyim Wink
erdem abinin acounta girdim de uploadlara bakmak için neyse kaçar görüşürüz olay şöyle oldu diye biliyorum birisi sanırım yetkili birisi bütün guildi boşaltmıştı bende o gece döndüm guilde tam globalı gördüm aldı guilde poyraz abi sağolsun neyse takılın herkules ü bıraktım oasisdeyim Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap