Icerige atla
Extraloob

AY_YILDIZ Guildine Girmek İçin

· 10 Yanıt · 1.9K görüntüleme
M
muratko193 OP ⭐ 19y
AY_YILDIZ Guildine Aktif ve Seviyeli Arkadasları Bekliyoruz Guilde Gelmek İsteyen 52+ Butun Turk Arkadasları Bekliyoruz.. Herhangi Bir AY_YILDIZ uyesiyle İrtibata Gecerek Katılabilirsiniz extraokk

Unıon ALımlarımıza Hız Kesmeden Devam Ediyoruz..Lvl3+ Turk GUildlerini Bekliyoruz..
10 Yanıt
L
lol12 ⭐ 19y
Bir şey sorabilir miyim?Guilde bişi mi oldu sizin poyraz globalden falan bir şeyler yazıyordu.Merak sadece xD
M
muratko193 OP ⭐ 19y
Walla Bilmiyorum BAyadır Giremedim Ama Ara Ara Giriyorum Suan Bi SOrun Yok Guildde.. Wink
K
kahpehayat ⭐ 19y

Bir şey sorabilir miyim?Guilde bişi mi oldu sizin poyraz globalden falan bir şeyler yazıyordu.Merak sadece xD

heralde biri masterın charına girip bütün guıldi boşaltmış öle bişiler duydum Exclamation
P
Presence ⭐ 19y
başarılar
M
mavi_ ⭐ 19y
beyler guıld dagılma asamasındaydı yetkılı bı charı galıba banka yı calmıslar we guılddekı herkesı atmıslar poyraz abı cok uzgun ben MisS_DaNgeR
uzgüm:/ janysary gırde senıde alak poyraz abıyı yannız bırakmayalım.. extraokk
M
muratko193 OP ⭐ 19y

beyler guıld dagılma asamasındaydı yetkılı bı charı galıba banka yı calmıslar we guılddekı herkesı atmıslar poyraz abı cok uzgun ben MisS_DaNgeR
uzgüm:/ janysary gırde senıde alak poyraz abıyı yannız bırakmayalım.. extraokk

Haydaaaa Bu Olay Ne Ara Oldu Ya Evil or Very Mad Gecen C.tesi Hiç Bişey Yoktu Tobeee 120k gp de gitti Laughing
H
hateee120 ⭐ 19y
ben gelmem kardes valla hercules serverına _DaGıTıCı_ alex serverından
L

ben gelmem kardes valla hercules serverına _DaGıTıCı_ alex serverından

ne alaka Very Happy
D
DjSacred ⭐ 19y
ulan senmiydin miss Mr. Green ben cemre (evilcemre)

erdem abinin acounta girdim de uploadlara bakmak için neyse kaçar görüşürüz olay şöyle oldu diye biliyorum birisi sanırım yetkili birisi bütün guildi boşaltmıştı bende o gece döndüm guilde tam globalı gördüm aldı guilde poyraz abi sağolsun neyse takılın herkules ü bıraktım oasisdeyim Wink

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: