Icerige atla
Extraloob

ayvayı yedim bot kulanırkenki pm!

· 14 Yanıt · 1.8K görüntüleme
bot kullanır birden PACIFICG1M adlı kişiden pm aldım we şunlar yazıyodu banlanmadan önce normaldede böyle mesajla ikaz edilir mi?
14 Yanıt
A
altanyunus ⭐ 19y
gm isimleri bu sekilde olmaz zaten sana gm pm atsa o mormu kırmızı mı ne cıkıo tam hatirlamiorum sarı veya başkasının yazdiği gibi yesil vs renklerde değil [GM]... falancı bilmem ne gibi sahte nicklere aldirma düzenbaz onlar
D
deukalion ⭐ 19y
süpermiş amma matrak yapmmış adam merak etme gm banlamadan önce uyarmaz Cool sadece toplu şekilde banlar ve bot kullanıyosan ban liste girmişsindir silk alıyosan hiç korkma extraokk
tbot deil senin werdiğin bot we adamda tam bottayken söledi ve birden oyun kapandı feci tırstım Mr. Green kesin bizim akrabalardan biri bi öğreniyim asıl ben obnun çarını banlıcam Mr. Green
D
Dark_Lord_ ⭐ 19y
Eheuehe adamın nick içeriğinde gm geçiyor diye gm mi oluyor Mr. Green
P
pfffffff ⭐ 19y
gm isimleri bu şekilde olmuyor

[GM]Pizza şeklinde pizza da bir gm

gm ban atacagı zaman pm atmaz zaten
N
Nephertiti ⭐ 19y
ve G ve M harfleri yanyana char açamıosun sana msg atan arkaşında öyle G1M^^
M
Morwena ⭐ 19y
[GM]Gargamel [GM]Pritzel benim tanıdığım GM yane gördüğüm Cool
S

[GM]Gargamel [GM]Pritzel benim tanıdığım GM yane gördüğüm Cool

Nerde gördün lem Mr. Green
4
486dx4 ⭐ 19y
yani cidden gm nicklerinin nasılolduğunu öğrenemediniz gitti kafası iyi arkadaşların yaptığı bir şaka sadece sen kasılmana bak takma böle şeyleri
P
Police ⭐ 19y
evt bende hala gülğyorum tüm serverlarda var öle isim koyan sen kafana takma sende bi pm at ona haddini bildir :?!!! :?!!!
S
Sensei_ ⭐ 19y
**GM** böyle gm ismimi yazılır yapanın kafası iyi galiba Mr. Green
M
MakmeN ⭐ 19y
koptum gulmekten yaa gm mesaj atio banlicam seni botu kullanma artik die lol Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
O
onur sefa ⭐ 19y
la [GM]Gargamel benim akraba söle ismini banlattırmama korkma [GM]Pritzel de benim Mr. Green sana hangi [GM] pm attıysa charın ismin bide serveri söle tamamdır
Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: