PvP de en sağlam karakteri seçiyoruz. Bakalım hangisi en üstün gelecek.Buraya yazalım da ben Rogue-Cleric Rogue Warlock ve 5-1 hybird arasında kaldım
[Ayrıntılı] PvP de en sağlam karakter?
· 26 Yanıt · 5.0K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
Pvp'nin en sağlamı, Warrior'dur bana göre. Yan mastery olarak da Warlock açılırsa kimse tutamaz..
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Pvp en sağlam wizard clerictir
T
The_DifferenT
⭐ 19y
asdf acayip yorgunum valla wizard - cleric dedim ama gitti warior warlock bide str blade oy verdim benim oylar gecersiz 😜 😁
Pvp en sağlam wizard clerictir
Yatması çok kolay, tabii aynı şekilde kolay da yatırır. Fakat wizard'a sağlam diyemem warrior charlar varken.. 😄 Tabii senin fikrindir saygı duyarım. 😁
Neyse iyi geceler ben yatıyorum. asdf. xD
bence warior - warlock cünkü warlock ta ilk basta defans kırıcı ve kafa karıstırma atıyor sonra da wariorla 2 kat demec vuruyor ^^
FuLL STR Glavie 😎
T
The_DifferenT
⭐ 19y
pvp dediğimiz 1 e 1 ya wizard cleric bless atıp life contolude açtımı bide ustune gorunmez oldugunda kimin şansı kalıyoki ?
bana gore yan build olarak warlock açmak bebelerin işi + hiçbi zevkide yok
bana gore yan build olarak warlock açmak bebelerin işi + hiçbi zevkide yok
1.Full STR Blader
2.Full STR Glavier
2.Full STR Glavier
En Sağlam Diyor.En Güçlü Demiyor
T
The_DifferenT
⭐ 19y
En Sağlam Diyor.En Güçlü Demiyor
sadece defans ile guclu olunmaz ❗ bide guzel bi soz vardır '' En iyi savunma hücumdur ''
Full Str Glavie ?!!!!!!.
''Glavier Kullanmak Bir Sanattır. ''
[ek #12654]
Glaiver mı? Neresi sağlam yav diğerleri varken.. 🙄 :? 😁
roque cleric 😉
Glaiver mı? Neresi sağlam yav diğerleri varken.. 🙄 :? 😁
ilk charım Str Glavierdi.
hem eu yokken Str Glavie vardı ^^.
neden bilmem ama str glavie bana hep diğerlerinden çekici gelmiştir. 😁
o yüzden de benim için en sağlam Str Glavier dir
[ek #12654]
S
StickControl
⭐ 19y
FuLL Str Glavie
Full STR Blader
rogue(dagger)-warlock pure str bowman... bana göre en sağlam 2si xD
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Full Str Glavie ?!!!!!!.
hadi cnm 1 2 3 4 5 6 sıra ile bas bu kdr knock down yok knock back yok stun var onda da ayriyetten beceri gerektiren bi skil yok glaive bu oyunun en kolay yonetilen charı avrupada ise axe oda aynı paso kombo koy 1 2 3 4 skilleri bas zaten başka bişide yapamıyon xD
Full Str Glavie ?!!!!!!.
hadi cnm 1 2 3 4 5 6 sıra ile bas bu kdr knock down yok knock back yok stun var onda da ayriyetten beceri gerektiren bi skil yok glaive bu oyunun en kolay yonetilen charı avrupada ise axe oda aynı paso kombo koy 1 2 3 4 skilleri bas zaten başka bişide yapamıyon xD
bencede katılıyorum
kullanması sanat olan bi char nuker olabilir
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap