Icerige atla
Extraloob

Ayrılık Vakti...

· 22 Yanıt · 1.9K görüntüleme
B
bannedddd OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Silkroad'ı bıraktım, artık hayatta işim olmaz. Çünkü bu oyun ve internet denilen şey benim hayatımı son derece etkiledi. Aranızda eskisi gib olamayacağım, çok ama çok nadir girebilirim. Kendime çeki düzen vermenin vakti geldi diye düşünüyorum ve silkroad'daki her şey geçici..

Sizi tanıdığım için mutluyum, beni unutmayın.

Elveda dostlar...
22 Yanıt
M
Mumya ⭐ 19y
Benim bir abim var internette... O her zaman der ki:"Hayat internetten daha önemli değildir... Hayatını yaşa, internet sadece hobin olsun"...
Biz öyle bir hale getirdik ki bu interneti, bizim için bir tutkudan da öte bir şey oldu...
Ben 5 yılımı internetle harcadım bu yıl farkettim ki tek bir şey vermiş bana hayat bu internetten... HT(HamachiTurk) ile tanışmadan önce sırf silkroad vardı. Orda bazı şeyleri anlamaya başladım. Belki ilerde hayatımı değiştirecek dersler aldım. ExL'a gelince burası güzel bir ortam. Yani internetteki adamakıllı birkaç siteden biri. Tabi ben de silkroadı bırakmış biri olarak ve HT'den ayrıldıktan sonra, buranın sadece Off Topic bölümüne takılıyorum.

Yani Duman diyor ya
HAYATI YAŞA! diye ordaki öbür dünya da internet olsa

Hadi keyfine bak inan bana
Aldanma öbür dünyaya
HAYATI YAŞA
Korkma
Öbür dünyayı sorma
HAYATI YAŞA!

Tabi internet içinde bu öbür dünya internet olabilir. Ama hayatta bu öbür dünya gerçek öbür dünya ve çok güzel bir parça...
X
XianHun ⭐ 18y
Türkiye'de hayat mi , yaşamak mı ^^ güldürmeyin beni 😄
M
Mumya ⭐ 19y
Dostum şu an Lise 1 ben 😊

İnan ki 5 yıl sonra isviçreden size selamlar gönderecem...
L
Liu ⭐ 19y
Güle Güle Can seni tanımak güzeldi
Silkroad'ı bırakmakla en iyisini yapmışsın
Özletme kendini arada uğra ...
T
BB Can Tekrar gorusmek dileğiyle
Umarım başarılı olursun seneye 😉
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
evet sanal dünyada sıkışıp kaldık, sro yüzünden kimbilir kaç buluşmaya gidemedim...
sana dünyada başarılar dilerim bizi unutma 😄
C
Caprice ⭐ 19y
Birkere sro yu bırakmakla hayatının en doğru kararını almışşın..Kendini özletme Can arada uğra bir ses ver.. 🍺
J
Güle güle.. 😊
U
Uykucu ⭐ 19y
Güle Güle 😞
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
birkere sro yu bırakmakla hayatının en doğru kararını almışşın.

Katılıyorum .Yazdan Sonra Bırakmayı Düşünüyorum 🎭
T
TitusPullo ⭐ 19y
k.i.b dostum. Tekrar görüşmek üzere.
I
iCe_diVe ⭐ 19y
eLveda 😞
A
addIcFb ⭐ 19y
k.i.b dostum. Tekrar görüşmek üzere.
R
RoyalFlush ⭐ 19y
umarım bundan sonraki hayatında mutlu olursun... 😊
B
bannedddd OP ⭐ 19y
hepinize tesekkürler ve ii geceler.
T
Geri Kalan Yaşamında En İyi Yerlere Gelmen Dileğiyle...

Kendine İyi Bak
Q
Quincey ⭐ 18y
elvedaa en iyisini yapıyorsun bende isterdim ama yapamam bağımlı oldum internete.
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y
sroyu bıraktım yıl oluyor ama bünye alıştı yeni soluk arıyor nadir oğlan şöle diyor güle güle dost güle güle 😄 aşkam aşkam felsefe yaptım yine uzatmayayım neyse güle güle dost güle güle 😄
G
gggDDD ⭐ 19y
Can mesaj kutun falanmı dolu yazdıklarım gelmiyor sanırım msni açarsan sevinirim.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: