Jutenya44 yüzünden 1gün ban ve rütbelerim alındı.
Şuan Ayın Üyesi ve Rütbemi alabilir miyim acaba ? 🙄
Ayın Üyesi
· 52 Yanıt · 5.3K görüntüleme 0 okuyor
52 Yanıt
Nina Ricci
⭐ 17y
Alınan rütbe geri verilmez.

Ayın Üyeligi ?
Yetkili yokmu 🙄
hepsi pufff.
hepsi pufff.
Boşu boşuna ban ve rütbelerim gitti daral:
Jutanya44 nerde oturuyorsun olm sen ?
geçmiş olsun 😈
hepsi pufff.
adam liseli dağılın 😁 😁 😁
geçmiş olsun 😈
eyw. şuan varya Jutenya44'du bi bulsam göstercem ben napacagımı.
hepsi pufff.
Kapa çeneni.
Spoiler
Şimdi yine ban yersem şaşırmayın
Kapa çeneni.
Forum adabını öğrenip şimdimi adam oldun Gökhan Doğru? Seni benden iyi kimse tanıyamaz laflarına dikkat et 😉
Kapa çeneni.
Forum adabını öğrenip şimdimi adam oldun Gökhan Doğru? Seni benden iyi kimse tanıyamaz laflarına dikkat et ;)
Kimsin olum ? Saten sinirliyim
Kapa çeneni.
Forum adabını öğrenip şimdimi adam oldun Gökhan Doğru? Seni benden iyi kimse tanıyamaz laflarına dikkat et ;)
Kimsin olum ? Saten sinirliyim
Bi rütben gitti diye bu kadar cıngar çıkarmana gerek yok. Sanal hayatı real hayat gibi benimsemişsin seni bu kadar sinir yaptığına göre. Hücrelerini pc başında yitirme 😊
şş dağalın bakim
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste açtığım başlıklarda bana laf sokmaya çalışanların yanına kalmıyo işte böyle ayyh ilahi adalet yine de geçmiş olsun geçirten sağolsun
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste açtığım başlıklarda bana laf sokmaya çalışanların yanına kalmıyo işte böyle ayyh ilahi adalet yine de geçmiş olsun geçirten sağolsun
geçirten mi sağolsun ahahaha bu nasıl bir söz şeker 😆
Sana noluyor yahu ?? Seninle benim bi problemim yok senin varsa bişi diyemem.
@Jaws3r
Kim çıkaramadım seni :S
AHAHAHAH cool2:
;D jutenya geçirten oluyo yani ettirgen çatılı anlatabiliyo muyum :p
geçmiş olsun 😈
Geçmiş olsun. Üzülme tekrardan başlarsın
bakınız 2 yıl sonra tekrar buradayım. Hem rütbe o kadar önemli değil farzet ki nickinin rengi mavi, yeşil ya da kırmızı herneyse senliğini kaybetmeden devam et derim 😉 keyfine bak.
bakınız 2 yıl sonra tekrar buradayım. Hem rütbe o kadar önemli değil farzet ki nickinin rengi mavi, yeşil ya da kırmızı herneyse senliğini kaybetmeden devam et derim 😉 keyfine bak.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap