Türkiyede bulabileceğim bir yer varmı ? Sizce güzelmi ?
http://www.adidas.com/us/product/mens-o ... bjZ1z13071
Ayakkabı hk.
· 19 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Pek beğenmedim ama free shipping varmış zaten alıcaksan o siteden al derim
Edit: Numara yokmuş 😄
Edit: Numara yokmuş 😄
Beğenmedim ben
Special thx to Flexi Temet Nosce
⭐ 17y
Cırtlı falan çocuk ayakkabısına kaçmış ama stili güzel bro.Sana en yakın Adidas mağazasına gidip modelini sorabilirsin Türkiye'ye getiriyorlar mı diye.
Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildi
Çevremdeki bütün mağazalara gidip sordum ama böyle bir model yok dediler disapprove
Cırtlı falan çocuk ayakkabısına kaçmış ama stili güzel bro.Sana en yakın Adidas mağazasına gidip modelini sorabilirsin Türkiye'ye getiriyorlar mı diye.
Çevremdeki bütün mağazalara gidip sordum ama böyle bir model yok dediler disapprove
Temet Nosce
⭐ 17y
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
Flo'ya falan mı sordun hacım?. Adidas'ın kendi mağazalarına gitseydin bir
Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildiCırtlı falan çocuk ayakkabısına kaçmış ama stili güzel bro.Sana en yakın Adidas mağazasına gidip modelini sorabilirsin Türkiye'ye getiriyorlar mı diye.
Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kendi mağazasına gittim ama şöyle bir şey var Türkiyede esnaflık öyle önemli bir şey olarak bakılmıyor adam oraya yeğenini sokuyor adama soruyorum yok diyor getirtebilirmiyiz diyorum siz getirtebilirsiniz diyor bilmem ne..
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildiCırtlı falan çocuk ayakkabısına kaçmış ama stili güzel bro.Sana en yakın Adidas mağazasına gidip modelini sorabilirsin Türkiye'ye getiriyorlar mı diye.
Kendi mağazasına gittim ama şöyle bir şey var Türkiyede esnaflık öyle önemli bir şey olarak bakılmıyor adam oraya yeğenini sokuyor adama soruyorum yok diyor getirtebilirmiyiz diyorum siz getirtebilirsiniz diyor bilmem ne..
Yegenle kuzenle alakali degil hacim marka ne gonderirse o satilir. dahasini depodan siparis gecemezsin. Yani magaza urunu depodan siparis eder depoya gelecek urunude marka belirler. Mishal bizim isletmede cok begenilen bi pasta kaldirilip yerine baska bisey konuluyor, musteri benden ne kadar isterse istesin onu ben getirtemem. Yok cunku depoda. Eger musteriler firmaya mail atar ve tepki gosterirlerse firma musteri talebine gore o urunu tekrar satisa sunar. Ama bir calisan olan beni ustumdeki kimse iplemez ve gecistirirler 😊
Tapalk 2 ile gönderildi.
Tapalk 2 ile gönderildi.
Çirkin bir model bence, yine de beğendiysen tabi diyecek bir şey yok. Aynısını bulamıyorsan da çok özel bir model gibi de değil benzer bir modelini bulursun 😄

Free Shipping sadece amerika için haberin olsun.Bu arada ayakkabı görünüşü çok iyi durmuyor 😜
Istanbul'da herkesin ayaginda bundan vardi bir ara. Eger firma satis yapmiyorsa Zeytinburnu'nda Aksaray'da her yerde satarlar bunu
[F New]Solo Gitarist
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
O Kadar düşmüş yani 😆
Istanbul'da herkesin ayaginda bundan vardi bir ara. Eger firma satis yapmiyorsa Zeytinburnu'nda Aksaray'da her yerde satarlar bunu
O Kadar düşmüş yani 😆
sweetCHIEF
⭐ 17y
+12312312 kadikoy bunlarla dolu birde bol esofman,pantolon giyip yaylanir tarzda yururler.
+12312312 kadikoy bunlarla dolu birde bol esofman,pantolon giyip yaylanir tarzda yururler.
Bu tip ayakkabılar hiç hosuma gitmiyor ya klasik olacak ama git converse tiger falan al 😄

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
zaten gittim öğrendim Türkiyeye gelmiyormuş 😄
Bu tip ayakkabılar hiç hosuma gitmiyor ya klasik olacak ama git converse tiger falan al :D
zaten gittim öğrendim Türkiyeye gelmiyormuş 😄
Türkiye deki adidaslarda bulamıyorsan,şirinevlere gel her türlü buluruz sana bunu cool2:
Bu mesaj Phantoso rumuzlu uyeden alinti yapildi
hahah Safa 😄 😄
Türkiye deki adidaslarda bulamıyorsan,şirinevlere gel her türlü buluruz sana bunu cool2:
hahah Safa 😄 😄
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Senin düşündüğün başka, bu daha şık bir model. Senin söz ettiklerinin taban üstü, arkası buna göre daha uzun ve saçma sapan renklerdeydi. Gerçekten ben de beğendim modeli ama almayacağım tabi ki 😜
Senin düşündüğün başka, bu daha şık bir model. Senin söz ettiklerinin taban üstü, arkası buna göre daha uzun ve saçma sapan renklerdeydi. Gerçekten ben de beğendim modeli ama almayacağım tabi ki 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap