Icerige atla
Extraloob

Avrupalı charlar için weaponchanger

· 9 Yanıt · 1.4K görüntüleme
_
_aLy_ OP ⭐ 19y
Arkadaşlar arattım ama bulamadım.
Bir ara forumda vardı indirdim programı ama anlatımını kopyalamamışım, şimdi lazım oldu program ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum ve nerden indirdiğimide bulamıyorum.Program elindeki silahı değiştirip buff açıp tekrar eski silahı almaya yarıyor.
Yardımcı olursanız çok sevinicem. Teşekkürler.
9 Yanıt
M
mune_goka ⭐ 19y
ewt modlar bi el atın varsa çok iyi olur.Bota bırakmak için lazım
_
_aLy_ OP ⭐ 19y
Program güzel ve basit ama tuşlara basmadan önce Enter a basıyor ve doğal olarak konuşma penceresine yazı yazmış oluyor bunun çözümü ne olacak?
A

Program güzel ve basit ama tuşlara basmadan önce Enter a basıyor ve doğal olarak konuşma penceresine yazı yazmış oluyor bunun çözümü ne olacak?

çözümü olduğunu sanmam:):) Confused
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Sonuçta Macro Tuşlara Basarak Hallediyor İşini Wink
_
_aLy_ OP ⭐ 19y

Tamam biliyorumda programı açıp entera basmamasını sağlayan komutu silecek bi insancık yokmu Laughing
A

Tamam biliyorumda programı açıp entera basmamasını sağlayan komutu silecek bi insancık yokmu Laughing

beetoyla konuş derim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: