Icerige atla
Extraloob

Avrupa VS Chinse

· 9 Yanıt · 3.8K görüntüleme
M
mavi_ OP ⭐ 19y
beyler kım daha guclu bılen bırı acıklayabılırmı... Shocked Shocked Shocked kahvekeyfi
9 Yanıt
S
sw1ss ⭐ 19y
Eğer avrupa da party i düzgün kurarsan avrupalılar daha iyi
Pot yüzünden dez avanyajlılar ama dediim gibi.1 cleric ile iş çözülür

Kalan kısımda çinliler pot avantajı olarak önde Very Happy
Başka avantajıda yoq zaten
R
RaPLeX ⭐ 19y
çinlilerde nuker ve bowman ağırlıklı olursa

ve bowmanlarda Crit balıgı tutarsa kim tutar Çinlileri Very Happy
S
serdarinho ⭐ 19y

beyler kım daha guclu bılen bırı acıklayabılırmı... Shocked Shocked Shocked kahvekeyfi
avrupalılarda slh da bitane vuruş gucu var ya sadece phy atack var yada sadece mag atacak var birde onlarda vcirt az ama parantez içindeki yuksek oluyo hiç bişi anlamadım ben bu avrupadan Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
N
çin 4 ever Wink
G
avrupada sp farm sorunu yok direk kasıyosn ve daha hızlı kasılıyor.ben wizardım tüm skillerim açık ve full
M
MakmeN ⭐ 19y

avrupalılarda slh da bitane vuruş gucu var ya sadece phy atack var yada sadece mag atacak var birde onlarda vcirt az ama parantez içindeki yuksek oluyo hiç bişi anlamadım ben bu avrupadan Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

dalgami gecion crit az die su an kulandii mdager 19(%71) cirt ki yani bu düsük crit se ben bu oynu birakirim
S
eorupe 5 ever Very Happy
P
Pennywise ⭐ 19y
Allah aşkına bu topic in yeri burasımı acaba bi durup düşünü ya Evil or Very Mad kilit...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: