Yaw Bu avrupa charlara ne zaman yeni bi attack skillleri gelecek insanın canı sıkılıyor hep aynı hep ayın bi bilgisi olan bizimle paylaşabilirmi
Avrupa Skill
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
China'nın 120 llwa kdr skillerinin bir goruntusu var ama avrupanın yok diye biliyorum.
Varsada sanmıyorum yeni attacklar gelicegini.Wizarda gelmez mesela...
Varsada sanmıyorum yeni attacklar gelicegini.Wizarda gelmez mesela...
Avrupalı charlara hiçbir zaman yeni bir skill gelmeyecek.S ye basın 8 tane kitap var max.Hiçbir zaman bir seride 8den fazla skill olamaza.Anca yeni bir seri gelebilir mesela Colda sonradan gelen Snow Shield gibi ama sanmıyorum...
Bencede bi süre sonra sıkıyor ama joymax eu ya yeni skill getirmektense yeni ırk (arapları) getirmeyi tercih eder.Adamlarda oyuncuların nabzını tutuyordur zaten 😄
gelmeyecegi cok acik...
ch de milyon tane war da ne dğişiyo bütün anti devil bow lar aynı son eklenenler de bi kaç özellik var bide strong bow kalanı aynı az olsun öz olun 😄
bencede ya Wizardlara artık bi dah ahiç skill gelmeyecek galiba böyle giderse ya bi 2.ci sayfa açılacak yada böyle devam edecek
2. sayfa gelmesi imkansız 😄 wiz in dğası 4 element 2. sayfa için fazladan element bulmaları lazım 😄
ii de 5 element var zati SRO kurarken ordaki kadının 6 kolu var 1 elinde element tutmuo 😉
😄 tmm işte boş eli 😄 Skillsiz vuruşuda düşün 😄 o da boş el 😄
5 element var o zmn:D 4 demişsin sen
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Avrupalı charlara hiçbir zaman yeni bir skill gelmeyecek.S ye basın 8 tane kitap var max.Hiçbir zaman bir seride 8den fazla skill olamaza.Anca yeni bir seri gelebilir mesela Colda sonradan gelen Snow Shield gibi ama sanmıyorum...
5 i adam yerine koymuom bn 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap