Icerige atla
Extraloob

Avrupa Ligleri Tahmin Yarışması

· 9 Yanıt · 964 görüntüleme
U
unforgotten OP ⭐ 17y
Bilindiği gibi Turkcell Super Lig ile ilgili yarışma şu an sitede yapılmakta. Diyorum Avrupa'nın seçkin ligleri için de bir yarışma mı başlatsak? Her hafta çeşitli maçlar eklenir (max 6 tane falan.) Rahatlıkla da yürütebilirim ben? Adminler ne der?
9 Yanıt
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Çok güzel bir fikir. Destekliyorum. ^^
I
Bir yarışmmız zaten mevcut.Biz bu yarışmayı zorla yürütürken 2. bir yarışma gelirse bunları yürütemeyiz.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çok kötü bir fikir desteklemiyorum.
B
Beatraax ⭐ 19y
Diğer konulara daha çok önem verilmesi için fazla inceye de girmemek lazım . ☕
U
unforgotten OP ⭐ 17y
Ödüllü olacak ve sponsor olacağım.Katılımcı sayısı sadece 30 kişi olacak (ilk başvuran 30 kişi) ve de kimseden yardım istemeyeceğim.Şartlar böyleyken kötü diyorsanız...
F
FruitFly ⭐ 18y
Ödüllü olacak ve sponsor olacağım.Katılımcı sayısı sadece 30 kişi olacak (ilk başvuran 30 kişi) ve de kimseden yardım istemeyeceğim.Şartlar böyleyken kötü diyorsanız...

O zaman durum değişebilir 😜
I

Sponsor olmak kolay.300 silk vericen biticek.Ama o 300 Silk bizim emeğimize değecek mi?
15 kişi emek sarfediyor bir yarışma için.
U
unforgotten OP ⭐ 17y

Sponsor olmak kolay.300 silk vericen biticek.Ama o 300 Silk bizim emeğimize değecek mi?
15 kişi emek sarfediyor bir yarışma için.
Gerçekten göz doktoruna görün, hem de en yakın zamanda!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: