arkadaşlar sonunda bi yöntem buldum ama belki bileniniz vardır.
Öncelikle wizard açtım 2 haftada level 68 yaptım. Tabi 80 level kastı 😊
neyse gelelim HP basma olayına :
Oyundaki orjinal Auto HP recovery yazan yere F2 0 (Vigör ixir) - F2 9 (mana) -F3 8(pill)
HP yi Yüzde 45 yapın (Can yüzde 45 e düşünce vigör basacak).
Bot ayarlarındaki When HP yazan yeride yüzde 65 yapıcaksınız.
Savaş esnasında Charın HP si yüzde 65 e düşünce HP basıcak ve 15 saniye saymaya baslıcak 5-6 saniye kaldıgında can tekrar yüzde 45 e düşmüş olacak bu arada oyunun kendi orjinal HP basma olayı devreye girecek ve vigör basıcak. HP tekrar full olacak zaten 4 saniye sonrada HP basmak için 15 saniye dolmuş olacak.
Stall netvörk ten bol bol vigör (large) bakın ve fiyatı ne olursa olsun alın 😊
daha iyi yöntem bilen varsa yazsın pls
Avrupa çharlarda botta HP (can) basma yöntemi
· 15 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
ben anti avrupayım ama başkalarının işine yarayabilir
neden anti avrupalısın ?????
bak sana söle diyeyim wizard staff : 68 +5 = 72 +6 sword yani buda demek oluyoki 72 +7 staff = tek atış chine nuker :):):) veya 2 atış full str blader :)))
bak sana söle diyeyim wizard staff : 68 +5 = 72 +6 sword yani buda demek oluyoki 72 +7 staff = tek atış chine nuker :):):) veya 2 atış full str blader :)))
bak sana söle anlatım sen saniyede bi pot bas ama o 15 sn beklesin sen giysilerini giy o sikiilleiene göre giysi giysin
hiç bişiy anlamadım. wizard saniyede 1 pot bassa off off kimse duramaz karsısında.
ama o olayıda şöle gerçekleştirebiliyosun.
cleric büyüsü var saniyede 3 K HP basıyo ve 5 dakika sürüyo onu maxlarsan 😊 ölümsüz bi wizard.
ama o olayıda şöle gerçekleştirebiliyosun.
cleric büyüsü var saniyede 3 K HP basıyo ve 5 dakika sürüyo onu maxlarsan 😊 ölümsüz bi wizard.
ya pvp de wizard tek yer istisnasiz isterse saniyede 4k hp bassin ki o skill saniyede 3 k 4k basmiyor.neyse neden bole dedigimi sole anlayabilirsiniz bir wizardda max 9 k hp olsa lifeturnover skiliyle o hp 4.5 k ya iner zaten garment giydigi icin de tek yer wurdugu damagelere sozum yok 80 lvl wizard bana 2 atiyo ama hic farketmes ne olsa tek yiyor ama chinese int lerin tek yedigi bir gercek. Very Happy ama wizardda tek yediginden pek bir mantigi yok gibi nse zewkler tartisilmaz Very Happy
kim demiş garment giyiyo diye :)) hehe
ben light armor giyiyom 😊
valla ne olursa olsun wizard çok iyi
chine nuker 3 saniyede nuke atıyo wizard 1-2 saniyede.
bone soldier level 71 parti monsterine 80 level chine nuker 15 K vuruyo 80 level wizard 30 K vuruyo daha ne isteyebilirimki.
ben light armor giyiyom 😊
valla ne olursa olsun wizard çok iyi
chine nuker 3 saniyede nuke atıyo wizard 1-2 saniyede.
bone soldier level 71 parti monsterine 80 level chine nuker 15 K vuruyo 80 level wizard 30 K vuruyo daha ne isteyebilirimki.
rogue+cleric(recovery division) rulezz headbang2ft9
usttekine katılıyorum^^
S
SleepWalkeR
⭐ 19y
bence rogue+bard(noise) rulezz headbang2ft9
bende buna katılıyorum ^^
ayrıca botta vigor ve hp basma olayıda iyi bir yöntem.
ama avrupalılarda iki mastery açıkken mesela roguenin yanına bard açtınız. botta iken eline harp alması noise ve moving march ı basıp, crosbowu veya daggeri alıp kasmasına devam etmesi olayına bir türlü çözüm bulamadım...
recvery divison ar 5 sn de e bii bsıo
_
_EvilAngel_
⭐ 19y
Sanada 10 lvl düşüğün tek atıyo.Tek atarsın ama tek yersin.
ben bunun ((vigor basma)) için AgBot u kullanıyorum daha iyi bi yöntem bence 😄
birakin bu cocukca hesaplamalari yok suna 30 k vurdm yok manyanga 300 k vurdum penon a 5 milyoın vurdum ... dw onunde safe zone dan cıkamayan çar türüne biz euro çar diyoruz silkroad ta 15 yaş altı cocuklar birbirlerine tek atip eglensin die yapilmiş sanırım .
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap