Icerige atla
Extraloob

Avrupa Birliği'ne neden giremiyoruz

· 16 Yanıt · 1.7K görüntüleme
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Cidden güzelmiş 😆
16 Yanıt
U
Uprising ⭐ 19y
😁
M
Mr Perfect ⭐ 15y
otopark 2 yi bende yapmıstım 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
zuahahhaa çok komedi yaaa otobüs durağı harikaydı makara:
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Yalan diyebilecek bir Türk tanımıyorum.
Güldük, eğlendik ama vay halimize.
SunLight
SunLight ⭐ 18y
Montaj Bunlar Montaj!! makara:
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Asıl orjinali İtalyanlar ve Avrupa Birliğiydi bunun ama ellemişler Türk yapmışlar heralde.

Sonuçta bizi tam olarak anlatmışlar ^^
W
Warrison1 ⭐ 16y
😁 😁
T
takerisks ⭐ 16y
makara:
C
Cobalt ⭐ 18y
Hİç komik değil, girişte bile TÜRKİYE yazısı avrupanın aşağısında tutulmuş. Bizi biz yapan farklarımızdır bizler farklı övüneceğimiz hiçbirşeyimiz kalmamış demektir.
R
Rapp3R ⭐ 18y
izlemiştim fakat tekrar izlemek hoş oldu makara:
.NET
.NET ⭐ 19y
Hİç komik değil, girişte bile TÜRKİYE yazısı avrupanın aşağısında tutulmuş. Bizi biz yapan farklarımızdır bizler farklı övüneceğimiz hiçbirşeyimiz kalmamış demektir.

Övüneceğimiz ne kaldı ki? Hangi devletten daha fazla şirket özelleştirdiğimiz ile mi övüneceğiz yoksa laikliğin icine etmemiz ile mi? Yoksa yoksa binbir cefa ile alınan bu devleti ne kadar kolay sattığımız ile mi?
[F New]Solo Gitarist
R
Rochas ⭐ 16y
video izlemedim fakat bir tartışma ortamı çıkacağını tahmin ettim ciddi olarak bir düşüncemi paylaşıyım ;

Milli güvenlik hocamızın bir lafıdır kendisi Yarbay'dır ;
Avrupa Birliğine girememizin tek bir nedeni vardır mehmetciklerimiz avrupa birliği için kan dökmediği içindir.

hocamız bunu dedi ve bana gerçekten mantıklı geldi ayrıca bir Yarbay'ın ağzından böyle birşey çıkıyorsa daha çok mantıklı geliyor bana.
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Bize ne ki avrupadan? şahsen avrupa birliğine girme meraklısı birisi değilim.Avrupa seni dinin yüzünden aşağılıyor kabul etmiyor,senin yemeğine giyim kuşam kültürüne saygı duymayıp içine edip her şeye karışıyorsa bu avrupa birliği bizim ne hayrımıza? başbakanda geldiği günden beri aynı türküyü söylüyor azıcık realist olmak gerekli avrupada 1 devlet bile bizi sevmiyor doğrumudur? avrupa avrupa diye milyonlarca kardeşi küstürdüler en iyisi Türk birliği kurmaktır yoksa devamlı değişmekte ve yıpranmakta olan kültürümüzde avrupalılar yok edecekler hem de savaşmadan.
B
Baha_ ⭐ 15y
Bize ne ki avrupadan? şahsen avrupa birliğine girme meraklısı birisi değilim.Avrupa seni dinin yüzünden aşağılıyor kabul etmiyor,senin yemeğine giyim kuşam kültürüne saygı duymayıp içine edip her şeye karışıyorsa bu avrupa birliği bizim ne hayrımıza? başbakanda geldiği günden beri aynı türküyü söylüyor azıcık realist olmak gerekli avrupada 1 devlet bile bizi sevmiyor doğrumudur? avrupa avrupa diye milyonlarca kardeşi küstürdüler en iyisi Türk birliği kurmaktır yoksa devamlı değişmekte ve yıpranmakta olan kültürümüzde avrupalılar yok edecekler hem de savaşmadan.

+9999999999 👍
C
Cobalt ⭐ 18y

Övüneceğimiz ne kaldı ki? Hangi devletten daha fazla şirket özelleştirdiğimiz ile mi övüneceğiz yoksa laikliğin icine etmemiz ile mi? Yoksa yoksa binbir cefa ile alınan bu devleti ne kadar kolay sattığımız ile mi?

Ben sana bunlardan bahsetmiyorum, sen politik yaklaşıyorsun olaya ben kültürel.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: