U Uykucu OP ⭐ 19y 18 yil once (düzenlendi) #1 Evet Arkadaşlar Avril Fan Club Kurulmuştur.Katılmak İsteyenler Yazabilirler-Resim Silinmiş.Üyeler1-Mr_DangeR2-black_gold3-Hızlı ve Öfkeli4-קєรรเ๓เรt яαρ5-TİM6-_Darkness_ Dosyalar (2) AVRIL-TIE.jpg 32.1 KB avril_lavigne_gothic_stands.jpg 25.7 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B black_gold ⭐ 19y 18 yil once #2 ben TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H Heisenberg ⭐ 19y 18 yil once #3 Bende katılmak istiyorum perde TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
ק קєรรเ๓เรt яαρ ⭐ 19y 18 yil once #4 Ekle... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Liu ⭐ 19y 18 yil once #5 sevgili global modumuz _AvRiL_ den izin aldınız mı bakıyım santam TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos ⭐ 19y 18 yil once #6 Yaz Benide Wink TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TiM ⭐ 19y 18 yil once #7 Benide Yapmışsınız Benıde yazın Bari santam TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #8 uuuuu bu topic çok karışır ben kaçtım santam Twisted Evil koş avril koşşş Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TiM ⭐ 19y 18 yil once #9 Bende yaz santam ben larakroft hastasıyım ama olsun bunun dudaklarıda idare der Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pennywise ⭐ 19y 18 yil once #10 ne hakla yengenizin fanclub ını kuruyonuz len,enişteniz _AvRiL_ den izin aldınızmı bakıyım=? Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
ק קєรรเ๓เรt яαρ ⭐ 19y 18 yil once #11 güncel tutulsa iyi olur TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uykucu OP ⭐ 19y 18 yil once #12 Güncel TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bannedddd ⭐ 19y 18 yil once #13 sevgili global modumuz _AvRiL_ den izin aldınız mı bakıyım santam Sanki karısı. Mr. Green Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil