lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once #1 Birazdan gerceklestirecegim olaydir. Lanet finallerim tum eş-dosttan gec bitigi icin kimsem kalmadi.(bknz: yalnizim dostlarim yalnizim yalniz)ps. hala ne yesem karar veremedim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #2 güzel birşeydir kafana göre yemek istediğini seçer güzel bir yere otutur ve etrafını kesersinPs:Ben olsam Burgerden wooper menü alırdım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once #3 Aynen öyle yaptim 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Temet Nosce ⭐ 17y 13 yil once #4 Hiç denemedim ama berbat bir şeydir sanırım disapprove TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Intensify ⭐ 18y 13 yil once #5 Tek başına sinemaya gitmek kadar koymayan bir eylemdir 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil