Icerige atla
Extraloob

Avatarın Hakkında Ne Düşünüyorsun.

· 39 Yanıt · 4.2K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Soru : Avatarın Hakkında Ne Düşünüyorsun ?

Cevap : Webcam TR'de satılmaya başladığı günlerde Creative marka bir webcam 200$ fiyatla almıştım forumlarda takıldığın ilk günlerde baktım ki herkesin bir avatar'ı var bende evde çektiğim bir webcam fotoğrafımı photoshop ile modifiye ettim ve o yıllardan bu yıllara halen her yerde sabittir, asil, karizma ve cool...since 1999 😎

39 Yanıt
A
Addicted ⭐ 19y
3parmak ne demek oluyo 😆
A
akreps ⭐ 19y

Soru : Avatarın Hakkında Ne Düşünüyorsun ?

Cevap : Webcam TR'de satılmaya başladığı günlerde Creative marka bir webcam 200$ fiyatla almıştım forumlarda takıldığın ilk günlerde baktım ki herkesin bir avatar'ı var bende evde çektiğim bir webcam fotoğrafımı photoshop ile modifiye ettim ve o yıllardan bu yıllara halen her yerde sabittir, asil, karizma ve cool...since 1999 😎

arada değişiklik iy gelir.

Kendime gelince ise senin kadar uzun süreli kullandığım avatarım hiç olmadı bu aralar bu avatarı seviyorum,
- Resim Silinmiş.

Mutsuz çoğunluğun mutlu azınlığı gibi. 😎
T
Siteye kaydımı 2007 yılında yaptırdım.O günden beri sizin avartarınız forum adminleri arasında gördüğüm en ilginçleriydi (İmzayıda söylemeye gerek yok xD)Herneyse bana daha çok brezilyadan samba yaparak gelmiş ve sonrasında cix bir gözlük eşliğinde 1999 yılına özgün bakış açısı ile farklı bir poz,estetik keşvedilerek çekilmiş nacızade bir eser 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Siteye kaydımı 2007 yılında yaptırdım.O günden beri sizin avartarınız forum adminleri arasında gördüğüm en ilginçleriydi (İmzayıda söylemeye gerek yok xD)Herneyse bana daha çok brezilyadan samba yaparak gelmiş ve sonrasında cix bir gözlük eşliğinde 1999 yılına özgün bakış açısı ile farklı bir poz,estetik keşvedilerek çekilmiş nacızade bir eser :D

güzel yorum ellerine sağlık canımcım, senin avatarın yok mu onun hakkında düşüncelerin nelerdir 😎

3parmak ne demek oluyo 😆

shhh 😁

arada değişiklik iy gelir.

Kendime gelince ise senin kadar uzun süreli kullandığım avatarım hiç olmadı bu aralar bu avatarı seviyorum,
- Resim Silinmiş.

Mutsuz çoğunluğun mutlu azınlığı gibi. 8)

since 1999 🙏
T
Resim ve imza için 2007 den buyana çalışmalarım davam ediyor 😊 2011'e bir ay kaldı hala karar vermedim 😊 yılbaşında kafalar iyiken; iyi bir şeyler düşünürüz heralde 😊
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Resim ve imza için 2007 den buyana çalışmalarım davam ediyor 😊 2011'e bir ay kaldı hala karar vermedim 😊 yılbaşında kafalar iyiken; iyi bir şeyler düşünürüz heralde :)

hadi bakalım biggrint1
*
*Just4Fun ⭐ 17y
Avatarın değişebilir elbette abi fakat imzanı sakın değiştirme ^^ 😈
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Avatarın değişebilir elbette abi fakat imzanı sakın değiştirme ^^ 😈

ikiside asla değişmedi değişmeyecek 😎
S
ScuebLes ⭐ 16y
since 1999 😎

Statükocu 😜 Bence değişmeli ^^
Kendi avatarıma gelince; gayet şık olduğunu düşünmekteyim 🎭
A
Avasin ⭐ 17y
ps yi tam olarak çözdüğümde extra'ya öyle müthiş bir imza yapacağım ki bu imzayı değişip onu kullanacak 😈

Ps: Avatarımı cidden çok seviyorum öyle bir tatlı bakıyor ki her baktığımda bir kez daha aşık oluyorum ❤️
A
Adith ⭐ 18y
Alexis my love. ❤️ 🙏
J
Journalist ⭐ 19y
Gayet asil duruyor.. summer6:
T
Threnody ⭐ 17y
Begins.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Ben deneme modken Okan bana git bi avrat bul gel bro dediydi ondan beri bu 😆

sende gittin rocco şekerlisini buldun canımız çekiyor sux rulezzzzzzz 😁 😈 ❤️ 🎅

Begins.

we wanna see returns summer3:
T
TheBigDady ⭐ 19y
My best blues guitarist is the BBKing(L)
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
My best blues guitarist is the BBKing(L)

🙏
R
Rochas ⭐ 16y
Değişiklik istiyor okan bey 😎 makara:
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y

Do you want comment after this photo?Okay;

GOD 😎
X
xcorelli ⭐ 18y
avatarimi begeniyorum baktikca icim acililiyor.Degismeyi dusunmuyorum 😜
Ps.Degismeyecek.