Arkadaşlar ilk defa bir avatar yaptım beğenirseniz kullanıcam
- Resim Silinmiş.
Not:Photoshopda 3.günüm 😊
Forumda avatar boyutu en fazla kaç oluyor?
Avatar yaptım Beğenilir ise kullanıcam
· 10 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Arkadaşlar ilk defa bir avatar yaptım beğenirseniz kullanıcam
- Resim Silinmiş.
Not:Photoshopda 3.günüm 😊
Forumda avatar boyutu en fazla kaç oluyor?
en büyük avatar koordinatları 100x100 👍
Nina Ricci
⭐ 17y
evet avatar boyutları 100x100 en fazla.ama sen avatar boyutunu büyült bu çok küçük.

Gayet güzel
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
tonları tam ayarlayamamışsın. kızıllıkdan resimde kadın olduğu çok belli olmuyor. biraz daha uğraşırsan güzel şeyler çıkarabilrsin 😉
Biraz daha çalış daha güzelini yapabilirsin...
tonları tam ayarlayamamışsın. kızıllıkdan resimde kadın olduğu çok belli olmuyor. biraz daha uğraşırsan güzel şeyler çıkarabilrsin ;)
+1907 👍
J
Journalist
⭐ 19y
tonları tam ayarlayamamışsın. kızıllıkdan resimde kadın olduğu çok belli olmuyor. biraz daha uğraşırsan güzel şeyler çıkarabilrsin ;)
+1905 😘
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
zaten bende beğenmemiştim bunu bi arkadaş var güzel dedi bende sizle paylaştım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
avatar item female ise male olurmu acil yardım New İmza / Avatar (Kendim yaptım ^^) FATİHHAYLAZ yalancı piçin tekidir. DIKKAT EDIN! Kendisi ile hiç bir konuşmam olmadı. Erkek ise ve kanıtı var ise bu konu başlığında paylaşsın! Yeni Avatar! Ön İnceleme | Steam Punk Avatar Yeni Avatar Yarışması İçin Avatar Teklifim