Icerige atla
Extraloob

Avatar : The Last Airbender Fan Club

· 25 Yanıt · 2.1K görüntüleme
S
Spartan123 OP ⭐ 18y
Son zamanlarda ben ve benim gibi birçok avatar manyağının (bu bir cizgi filmdir ) sitede dolaştıgını farkettigimden beri , neden rap club , rock club ,fb ,gs club varda Avatar'ın club ü yok diye merak ediyorum.Kimse böyle birşey demedigine göre ben burda size önerimi sunuyorum..

böyle bir fan club açılsada Off topici işgal etmeyi bıraksak,süper olur huh?
aylık başkan-başkan yardımcısı seçeriz belki onlarıda farklı renk yaparsınız ne güzel olur.

Lütfen bi deneyin..Tskler
25 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
Bir çizgi film için fun club kurmak saçma gibi. LOST fun clubda isterler ozaman. Eminim ki bu çizgi filmden daha fazla izleniyordur. Hatta karşılaştırılamaz bile =) . Böyle uzar gider fun clublar...
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Bence artık sadece yönetimdekiler fun club kurmalı veya g.modlarda biri desteklemeli.Yoksa tütüs amcanın ( 😄 ) dediği gibi:

Böyle uzar gider fun clublar...
T
TitusPullo ⭐ 19y
sende mi be captain xD
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
hoşuma gitti be tütüs amca 😊
B
puhaha efsane oluyorsun tütüs amca ^^
T
TitusPullo ⭐ 19y
Sayende 😈 😜 :? 😆
S
Spartan123 OP ⭐ 18y
iyi geyik 0 cevap saolun.
T
TitusPullo ⭐ 19y
Bir çizgi film için fun club kurmak saçma gibi. LOST fun clubda isterler ozaman. Eminim ki bu çizgi filmden daha fazla izleniyordur. Hatta karşılaştırılamaz bile =) . Böyle uzar gider fun clublar...

cevabını verdim. Açılmaz kısacası!
S
Spartan123 OP ⭐ 18y
ben extralooba yani admine sordum.yönetim paneline girme yetkisi olan arkadaşlara sordum.
P
POTATOHEAD ⭐ 18y
evet avatar fun clup istioruz !!!
A
Anthem ⭐ 18y
eklenmesini kim istemezki!!
I
ironEyE ⭐ 18y
millet aslında bnde istiyom ama ztn off topicde bi tane var ayrıca tek bi çizgi dizi için açılması biraz saçma olmazmı acep 🙄 olursa anime dünyasının altına bi tane olmalı bnce 😉 kendimize özel fun club e ne gereq varki 😜 (Vallaha izleyen çok yalanda değil sro oynayandan fazladır bnce 😉 )
A
Avenger ⭐ 18y
arkadaşlar titus bu çizgi filmim hayranları olarak yapı verin bize bi kıyak desek tama haklısın uzar gider ama yinede off topikte durmaktansa bi fun club olmayı kim istemez hem forumda zenginleşir hadiyin be hacılar 😁
I
ironEyE ⭐ 18y
arkadaşlar titus bu çizgi filmim hayranları olarak yapı verin bize bi kıyak desek tama haklısın uzar gider ama yinede off topikte durmaktansa bi fun club olmayı kim istemez hem forumda zenginleşir hadiyin be hacılar 😁

okan abi açık olduğu zmn buraya bakar heralde 😁 ama bnce forumu temiz tutmak için anime dünyasının altına bi alt topic olursa daha bi suppo olur ☕ (gerçi orayada bakan yoq yaw 🙄 )
I
ironEyE ⭐ 18y
ironeye_TR(kurucu)
Spartan123
POTATOHEAD
MasterOfHorror
mertcangs
mahmah002
babako88
ozkan94
synax_tr
Azeroth
CnK__
burak476
sleepydragon
TiN3RCi

istersen bi liste yap bu normal fun club uyeleri ekle belki kişi sayısı fazla olduğu için okan abi kabul eder (gerçi yinede zannetmiyom 😁 )
A
Avenger ⭐ 18y
bnde zannetmiomda inş. kabul eder yha süper olur ederse 😁
A
Anthem ⭐ 18y
kabul eder=)
.NET
.NET ⭐ 19y
Bu çizgi film hala devam ediyor mu? Ben bunu küçükken seyrediyordum 😁
[F New]Solo Gitarist
A
Avenger ⭐ 18y
Bu çizgi film hala devam ediyor mu? Ben bunu küçükken seyrediyordum 😁

eVeT eDiYoR kaç YaşLaRıNDaYKeN iZLiYoRDuN..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: