beyler avatari bya izledim 1-5 full indircem ama sonra bana download veya online izlenbilcek 4. sezon verebilri misniz avatar türkiyede satılmadığı için indirmemiz problem olmaz!
· 11 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
P
POTATOHEAD
⭐ 18y
naptın kardeş 3.sezonda avatar tamamiyle bitti. 4. sezon hiç çıkmıcakki
şaka mı yapıyorsun ya cnbs-e de izliyorum ben ve avatar işte ateş ulusuna daldı!kaçtı kralları orada kaldım birde zuko avatarın peşinden onlara katılmaya gidiyordu
P
POTATOHEAD
⭐ 18y
o book 3 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
harbiden avatar bitti artık ama gzl diziydi finalide yarım yamalak olmuş benim aklımda binlerce soru war hala zuko annesini buldu dünya nasıl oldu avatarın kaç çocugu olcak gibi:D
W
Winlerspring
⭐ 18y
Arkadaşım biraz daha dikkatli olsaydın Aang'in ateş ulusundan kaçıp kurtulduktan sonraki bölümlerinde 3. sezon içerisinde yer aldığını bilirdin.''Sozin Coment'' adı altında da geçen bu bölümler Avatar Dizisinin son bölümleridir ve 2010'Da bir sinema filmdide füşünülmektedir.Açıklama yapıldı dizi devam etmiycek!!!
M
megasxlarg3
⭐ 18y
bi sitede yazıyordu 4 kitap aralık 2009 da çıkçakmış cnbc-e de zaten çoğu yeni bolum yok kara guneş gununde n sonra başa donuyor.
bi sitede yazıyordu 4 kitap aralık 2009 da çıkçakmış cnbc-e de zaten çoğu yeni bolum yok kara guneş gununde n sonra başa donuyor.
CNBC-E de geçen gün son bölümü de Türkçe dublajlı olarak yayınladılar...
Aralık 2009 da çıkacağını söylediğin 4.Sezon için yapımcılar açıklamayı çoktan yaptılar
Book 4: The Forbidden Love 😜
Yani yeni bölüm yok...
avatar 3 sezondan oluşmaktadır . 1ve 2. sezonlar 20 , 3. sezon 21 bölüm 😜
23 Kas 2008
Deki mesajın cevabını bugün veriyorsun biraz geç olmamış mı sence
Deki mesajın cevabını bugün veriyorsun biraz geç olmamış mı sence
M
mustapphaa
⭐ 19y
Evet malesefki avatarn yeni bölümleri yok ateş kralı yani 3 kitapla final yaptılar inş onun gibi kaliteli animeleri yine izlemek nasip olur
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap