Merhaba Arkadaşlar Her Online Oyunda Çalışan Bir Bot Ücretsiz Olarak Hizmetinizde...
Botun Yapısı Çok Basit Ama Kullanması Biraz Zor 😞
Öncelikle Key Yardımcısına basılacak tuşlara Süreleri Yazıyorsunuz 1000 cinsinden eğer 60sn yazıcaksanız 12000 gibi Basılmasını İstemediğiniz Tuşun Süresini 0 bırakırsanız basmaz ardında
fare yardımcısına gelince iş baya zorlaşıyor. Nese Konu Anlatımına Gerek yok programın içinde zaten ayrıntılı olarak anlatılmış Kullanması biraz zor ama %100 çalışıyor...
Banned Diye Bir Sıkıntıda Olmaz Çünkü Sizin Belirttiğini şeyleri yapıyor.
LİNKLER;
Dowload
1000 DEN FAZLA BAKMIŞSINIZ EN AZINDAN 300 KERE İNDİRİLMİŞTİR BİR YORUMU ESİRGİYOSUNUZ YA
EĞER İNDİRMEK İSTİYEN OLURSA ÖZEL MESAJ ATSIN...
Resmi
- Resim Silinmiş.
VirusTotal Sonuçları
http://www.virustotal.com/tr/analisis/f414bf6009dd054f54c8b9d494b9c6d6173131498c131576dcff401df4ea7826-1277215908
ÇALIŞMASI İÇİN FRAMEWORK 2.0 OLMASI LAZIM DENEYİN EĞER ÇALIŞMAZSA;
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5
Olumlu Olumsuz Her Türlü Yorumunuzu Bekliyorum Program Sorunsuz Çalışmakda
Eğer Bir Sorunla Karşılaşırsanı, Programın İçinde Bize Ulaşın Diye Bir Bölüm Var Sorununuzu Bildirin Eğer Doğru e-mail Adresinizi Yazdıysanız Size 48 Saat İçinde Geri Dönüyolar...
Uygulama Yapımcısı : SPSoft(SyStemPort.Soft)
AutoEnter+MouseHelper(Mob'A Tıklar)+Keyhelper = "Helper Pro"
· 37 Yanıt · 8.6K görüntüleme 0 okuyor
37 Yanıt
Arkadaşlar Bakmakla Olmuyor Biraz Yorum Yapın 😊
Size Tam Sabitlenmesi Gereken Bir Konu Veriyorum Siz Bi Yorum Yapmıyosunuz 😄
BreathLess*
⭐ 17y
link ölü. ^^

link ölü. ^^
Link Ölü Deil Yaşıo 😄
https://docs.google.com/leaf?***********************
Öncelikle Gir Bu Siteye
"İndir (277 KB)" Die Bise Var Tıkla Yükleme Başlıyacaktır...
M
mustaphakemal
⭐ 16y
tuşlarada basıyoda mob u nasıl seçiyo ?
İçinde Detaylı Anlatım Yapılmış Ama Mob Seçmek İstiyorsan genelde mobların olduu x,y leri programa yaz yaklaşık olarak 10/7 İhtimalle Tutturuyor Charın Bulunduu X,y yi yazarsan mob Dalınca Dalan Mobu Yada Üstünde Olduun Mobu Tıklar Ben Bu Program La Hiç Ölmeden 6 Saat Kastım 😊 KuLLanması Zor Ama Her Oyunda İşe Yarıyo Ya O güzel 😄
Eer Anlatımım İşe Yaramadıysa Şirketle İletişime Geç 48 Saat İçinde Belirttiğin msn E Cevap Yazıyolar
Orda Bize Ulaşın Var Ona Tıklaman Yeterli
Eer Anlatımım İşe Yaramadıysa Şirketle İletişime Geç 48 Saat İçinde Belirttiğin msn E Cevap Yazıyolar
Orda Bize Ulaşın Var Ona Tıklaman Yeterli
M
mustaphakemal
⭐ 16y
işe yarar bi program olduğunu sanmıyorum..
Teşekürlerr 😊 deycemm ...
Teşekürlerr 😊 deycemm ...
Ö.deil 😉
Program Sitedeki Diğer Programlardan Çok Daha Kullanışlı Sabit Yaparsanız Daha Çok Kişi Programa Ulaşır +SABİT PLEAS
oyuna girmeyi başarırsam deniycem
indirmeyin virüslü
"indirmeyin virüslü"
😄 Şakamı Yapıoyorsun 😄
Yoksa Şizofreni Filanmısın
Yanlış Anlama Yada Hakaret Olarak Anlama Ben Ciddiyim
😄 Şakamı Yapıoyorsun 😄
Yoksa Şizofreni Filanmısın
Yanlış Anlama Yada Hakaret Olarak Anlama Ben Ciddiyim
Ewet İlgilenen 3 Kişiye Link ATILMIŞTIR!
R
RememberMe
⭐ 18y
Gereksiz;) autoselect calısıormu bilmiorum ama bu program cok sıradan ve işe yaramaz canavarın bulundugu x y filan öle olsa kendim secerim neyse paylasım icin tesekkür ederim işine yarayanlar vardır mutlaka;)
Selam.Program hackshield ile uyumlu mu? Çünkü 2 haftadır hidecilent kullanıyorum sürekli dc veriyor 10 dakikaya bir.4 yıldır kullanıyorum böyle yapmazdı. Sebebi silkroad hackshield olduğunu söylediler. Sen programı kullanıyor musun.Memnunsan link verebilir misin?Teşekkürler.Saygılarımla.
Selam.Program hackshield ile uyumlu mu? Çünkü 2 haftadır hidecilent kullanıyorum sürekli dc veriyor 10 dakikaya bir.4 yıldır kullanıyorum böyle yapmazdı. Sebebi silkroad hackshield olduğunu söylediler. Sen programı kullanıyor musun.Memnunsan link verebilir misin?Teşekkürler.Saygılarımla.
HackShield i Rahatlıkla Kandırıyor 😉 Fakat Bu Eski Versionu
Son Yapdığım Version : viewtopic.php?f=53&t=209972
saol canım
linki koyamamıssın , düzeltirsen iyi olur ''
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap