Icerige atla
Extraloob

Auto Select yapımı

· 15 Yanıt · 7.5K görüntüleme
T
TheRage OP ⭐ 18y
-Sitemizden indirdiğiniz auto select dosyasını rardan masaüstüne çıkarın.
-PK2Editör programını açın.File-Open'dan media.pk2'yi seçin.
-Select File'a tıklayıp rar'ın içinden çıkan dosyayı seçin,Select File'ın yanındaki Import tuşuna basın ve dosyaların yüklenmesini bekleyin (1-2 saniye sürecektir).
-Oyuna girdiğinizde A'ya basıp auto select'in geldiğini göreceksiniz.

[youtube]<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/e0irHrwCtKg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/e0irHrwCtKg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>[/youtube]
Youtube link

Saygılarımızla,
15 Yanıt
C
Creative ⭐ 19y
Diğer konulardada sitemizden indirdiğiniz yazıyor. Download linkleri yakında burayamı yüklenecek yoksa var da ben mi bulamıyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.
T
TheRage OP ⭐ 18y
en son gelen media.pk2'ye uygun auto select elimize geçtiği zaman upload edilip size sunulacaktır
C
Creative ⭐ 19y
Teşekürler...
L
LegendLess ⭐ 18y
Linkleride versen nereden indircemize dair bence daha fazla yararlı olacaktır.
D
dark.tr ⭐ 19y
mediapk degıstırmek ban sebebı dımı ?_
O
osimen1124 ⭐ 16y
ulaan kafayı yicem link yok nerdne indircem ben auto selcti bütün linkler ölü!
O
osimen1124 ⭐ 16y
biriniz cevap ayzsın be nolur
O
osimen1124 ⭐ 16y
hadi be cevap yazxın
T
TheRage OP ⭐ 18y
şuanda ksro gibi yaptılar oyunu.Autoselect varsa oyundan atıyor.Eğer ki bunu göze alırsanız ve denerseniz oyundan çıkarken autoselect'i skill bardan kaldırın.Yoksa char bugda kalıyor...
Hata verdiği yada olmadığı için şuanda isro hotan fortress clientine uygun auto select koymadık...
O
osimen1124 ⭐ 16y
<upppupupu
O
osimen1124 ⭐ 16y
hım tamamda ben rsro oynuyorum rusya bana lazım acaba sende varsa koyar mısın indireym
O
osimen1124 ⭐ 16y
auto select legend 3 e uygun ya bulursan çok iyi olur duacın olurum:D
O
osimen1124 ⭐ 16y
pm atarbilrisin
R
reload48 ⭐ 15y
mg boşuna mı üye olduk şımdı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: