Icerige atla
Extraloob

Auto Select Patcher Lazım (1.58 le çalışan)

· 19 Yanıt · 1.7K görüntüleme
W
warhacker OP ⭐ 18y
Arkadaşlar yeni patch itibariyle auto select patcher calışmıyor özellikle J.walker vede drotalion arkadaşlarım sizden bekliyorum lütfen yeni cliente uygun bi auto select patcher canavar seçme yani uzaklıgını deıstıren programı yapın allah aşkına
19 Yanıt
S
snoppyy ⭐ 19y
evet yaa bu konuyu taşıyalım üste çok önemli bence bircok kişi arıyodur.. Yardımcı olursanız bende çok sevinirim 😊
W
warhacker OP ⭐ 18y
lütfen arkadaşlar biriniz bi cevap verin programıda verin pls :D:D
X
XER0 ⭐ 19y
Auto Select devre dışımı kaldı ?? :S :S
W
warhacker OP ⭐ 18y
hayır auto select deil onun uzaklıgını deıstıren program devre dısı kaldı lutfen yardım edın!!!
S
snoppyy ⭐ 19y
J.walker müsaitsen bi bakıp gene harikalar yaratabilirsin ve bizde kasmaya devam edebilirizz 😜
J
1.158 Offset'lerini arıyorum. 1-2 gün sabredin lütfen.
S
serhatrap ⭐ 19y
ama virüssüz olsun j.walker 1,57 dediğin var ya yukarda onun pk2 editör dosyasında truva atı virüsü vardı :=)
W
warhacker OP ⭐ 18y
hele şükür jason en sonunda cevap verdın ama2 gun cok bea senden beklemesdım ne 2 gunu ısın olmasa 2 saatte yaparsın sen bunu ısın var mı???????
S
snoppyy ⭐ 19y
evet yaa çok ii oldu bu iş 😄 bekliyorz en kısa sürede
W
warhacker OP ⭐ 18y
Jason bugün 29 ağustos cuma bugün verirsen çok ii olur hem exp evnt ı da var ver bugün pls
J
Güncellendi.
W
warhacker OP ⭐ 18y
jason guncellenmıs olabılır ama calısmıo dedıgın her seyı yaptım calısmııooo
J
jason guncellenmıs olabılır ama calısmıo dedıgın her seyı yaptım calısmııooo

Sorun nedir?
W
warhacker OP ⭐ 18y
canavar uzaklıgı deısmıo bak konuda baskası da yazmıs program hal eskısı gıbı uzaklıgı deıstırmıo nolur yardım et orda anlatılanları yaptım ama hala aynı napcam benn
J
canavar uzaklıgı deısmıo bak konuda baskası da yazmıs program hal eskısı gıbı uzaklıgı deıstırmıo nolur yardım et orda anlatılanları yaptım ama hala aynı napcam benn

Biraz daha bekleyeceksiniz, evde olmadığım için kısıtlı alet edevat ile çalışıyorum. Sanırım yarına hazırlanmış olur.
W
warhacker OP ⭐ 18y
hll sana supersın ama lutfen calıssın :D:D:D
S
snoppyy ⭐ 19y
jason bekliyorz sabırsızlıkla. artık kasmak istiyorz :)) 👴 ☕ 🤤 🍿 🍺 🤘
A
alperen22 ⭐ 18y
ewt ya bi bakıwer auto select lazım 😞

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: