Arkadaşlar Private serverde en büyük sorunlarımızdan ibirisi auto pot.İnternette bir tane auto pot var ve bu auto po yüzünden pcme 26 tane truva atı bulaştı.Sİzden ricam basit,potu inventoryden görerek kullanan(belte koymadan) bir auto pot yapmanız.Eğer yapabilirseniz tüm pserver bölümü olarak bizi çok mutlu edersiniz.
Auto pot
· 10 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Bu sımdılık bıraz zor gorunuyor. buradakılerın cogu autoit biliyor. auto it ile de bu çok zor.(arka plandayken olmas) bunu bot yapabılen bırısının yapması lasım.
Silkroad Private bölümüne açarsan yardımcı olabilirler.. 😉
Silkroad Private bölümüne açarsan yardımcı olabilirler.. 😉
aynen 😉
Biraz mantıklı düşünür müsünüz?Ben burda private serverle ilgili bişey istemiyorum.Auto pot PROGRAMI istiyorum.
İlk mesaj atan abim.Arka planda olmaması hiç önemli değil.Hatta bizim için faydalı bile olabilir.Eğer böyle bişey yapabilirseniz çok sevinirim.
İlk mesaj atan abim.Arka planda olmaması hiç önemli değil.Hatta bizim için faydalı bile olabilir.Eğer böyle bişey yapabilirseniz çok sevinirim.
Peki Eğer yapabilirseniz tüm pserver bölümü olarak bizi çok mutlu edersiniz. ne demek istiyorsun ve konun başındada Pserver geçiyor
Ya kardeşim anlama kıtlığımı var.Ben burdaki arkadaşlardan private serverindeki auto pot sorunu için program yapmalarını istiyorum.Private server bölümünde auto pot yapmıyolar.
S
StickControl
⭐ 19y
Ya kardeşim anlama kıtlığımı var.Ben burdaki arkadaşlardan private serverindeki auto pot sorunu için program yapmalarını istiyorum.Private server bölümünde auto pot yapmıyolar.
Arkadaşlar Private serverde en büyük sorunlarımızdan ibirisi auto pot.
Bence sen derin bir nefes al ve bir kez daha düşün ne yazdığını 🙄
bunu autoit ile sana özel olarak yapabiliriz ancak.
ekran çözünürlüğünü söyle, "ı(invertory)" yi aç ve sağ alt köşeye yasla. pot u ilk satırdaki 4 slot a koy. auto basan programı sana ben yapam. vedeyahut hıc bunlarla ugrasma dırekt zaten varolan programı kullan.
anladıgım kadarıyla sen invertory acık degılken bunun olmasını ıstıyorsun. sımdılık bu autoilt ile zor(cok)...
ancak invertory yı program ıle actırır pot u bastırır ve tekrar invertory yı kapattırırız belkı ama buda istenmeyen durumlar ortaya cıkarır ve zahmetlıdır.
ekran çözünürlüğünü söyle, "ı(invertory)" yi aç ve sağ alt köşeye yasla. pot u ilk satırdaki 4 slot a koy. auto basan programı sana ben yapam. vedeyahut hıc bunlarla ugrasma dırekt zaten varolan programı kullan.
anladıgım kadarıyla sen invertory acık degılken bunun olmasını ıstıyorsun. sımdılık bu autoilt ile zor(cok)...
ancak invertory yı program ıle actırır pot u bastırır ve tekrar invertory yı kapattırırız belkı ama buda istenmeyen durumlar ortaya cıkarır ve zahmetlıdır.
I
internetcocugu
⭐ 18y
bu arada o romeo kıt kardesim sen kafanı yorma bn auto pot da arıyorum bulursam koyarım dedigim gibi '' sen kafanı rahat tut bn sana bulcam ''
romeo gecen loader 1.145 varmı die adam bana multi client göndermis bn diorum loader adam bana sıradan bi multi client göndermis bn sinirlenmedim kardesim sende sinirlenme
üstelik o sıradan multi clientle girdim bot mot hiç çalısmıyo bot 1.145 de istemistim bn adam forum kirliligi yapma yazmıs altınada 😞
romeo gecen loader 1.145 varmı die adam bana multi client göndermis bn diorum loader adam bana sıradan bi multi client göndermis bn sinirlenmedim kardesim sende sinirlenme
üstelik o sıradan multi clientle girdim bot mot hiç çalısmıyo bot 1.145 de istemistim bn adam forum kirliligi yapma yazmıs altınada 😞
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap