Merhaba arkadaşlar ben Neptune Serverinde oynuyorum bu yeni Auto Login Updatesi ile tamam oyuna girmek güzel hoş fakat oyuna Start dedikden sonra işlem o kadar yavaşlıyorki Lagdan PC donuyor fakat DC vermiyor ben görev yöneticisinden çıkıyorum..Bilgisayarım 4 çekirdekli 4 GB ram filan var ve yasak program kullanmıyorum..Sizdede aynısı oluyormu ? 🤔 :!!&%&!
Auto Login Geldi Lagdan PC Kitleniyor..
· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
bne oyundayım fakat oyundada lag var ondan olabilir.
U
Unforgiven
⭐ 17y
Merhaba arkadaşlar ben Neptune Serverinde oynuyorum bu yeni Auto Login Updatesi ile tamam oyuna girmek güzel hoş fakat oyuna Start dedikden sonra işlem o kadar yavaşlıyorki Lagdan PC donuyor fakat DC vermiyor ben görev yöneticisinden çıkıyorum..Bilgisayarım 4 çekirdekli 4 GB ram filan var ve yasak program kullanmıyorum..Sizdede aynısı oluyormu ? 🤔 :!!&%&!
İlk başda bende de oldu. Biraz beklersen sorun düzelecektir.
Bende neptunedeyim acayip lag var aynen galiba neptunede sadece başkalarında yok :S
yahu öyle böyle deil ben böyle lag görmedim Start diyorum oyuna Sonra girer girmes bari All dan lagggggggggg diyipde dc olim diyorum yok yazı bile yazamıyorum direk DC .. 😢
plutodayım aynı sorun varr müthişşbirr lagg sanırım bu auto login serverin hızını emiyorr silkroad yine kaş yapayım derkn göz çıkardıı :S:S:S:S
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Olympusdada bazı arkadaşlarımdada söz konusu bu feci lag var kıpırdanmıyor yazı yazılmıyor ama bazı arkadaşlarımda bir gram dahi lag yok:)
arkadaşlar sistem yeni geldigi için oluyor olabilir geçicektir yakında
aynn acaba modeme res mi atsam galiba ttnet 8mbps interneti 2lira ek fiyatla dediya oda joymax gibi bize pre yerine 8mbps itiyor 😄 interneti yavaşlatıyor.
8 megabitde güzel tuzakya ilk 3 ay 8 megabit aynı fiyat 29 49 herneyse sonrasında 99 a geçiriyor deli kazıklama yöntemi xD
M
Misproject
⭐ 19y
Kolay gelsin herkese ne diim:S
Poseidonda oynuyorum.
Ben rami yaktım şuanlık 256 ram var.Bende sadece biraz takılıyor donmuyor.
Ben rami yaktım şuanlık 256 ram var.Bende sadece biraz takılıyor donmuyor.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap