Icerige atla
Extraloob

Auto Login Geldi Lagdan PC Kitleniyor..

· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Merhaba arkadaşlar ben Neptune Serverinde oynuyorum bu yeni Auto Login Updatesi ile tamam oyuna girmek güzel hoş fakat oyuna Start dedikden sonra işlem o kadar yavaşlıyorki Lagdan PC donuyor fakat DC vermiyor ben görev yöneticisinden çıkıyorum..Bilgisayarım 4 çekirdekli 4 GB ram filan var ve yasak program kullanmıyorum..Sizdede aynısı oluyormu ? 🤔 :!!&%&!
12 Yanıt
E
E0N ⭐ 19y
bne oyundayım fakat oyundada lag var ondan olabilir.
U
Unforgiven ⭐ 17y
Merhaba arkadaşlar ben Neptune Serverinde oynuyorum bu yeni Auto Login Updatesi ile tamam oyuna girmek güzel hoş fakat oyuna Start dedikden sonra işlem o kadar yavaşlıyorki Lagdan PC donuyor fakat DC vermiyor ben görev yöneticisinden çıkıyorum..Bilgisayarım 4 çekirdekli 4 GB ram filan var ve yasak program kullanmıyorum..Sizdede aynısı oluyormu ? 🤔 :!!&%&!

İlk başda bende de oldu. Biraz beklersen sorun düzelecektir.
E
eLempTRa ⭐ 18y
Bende neptunedeyim acayip lag var aynen galiba neptunede sadece başkalarında yok :S
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
yahu öyle böyle deil ben böyle lag görmedim Start diyorum oyuna Sonra girer girmes bari All dan lagggggggggg diyipde dc olim diyorum yok yazı bile yazamıyorum direk DC .. 😢
R
rocknpark ⭐ 18y
plutodayım aynı sorun varr müthişşbirr lagg sanırım bu auto login serverin hızını emiyorr silkroad yine kaş yapayım derkn göz çıkardıı :S:S:S:S
H
Olympusdada bazı arkadaşlarımdada söz konusu bu feci lag var kıpırdanmıyor yazı yazılmıyor ama bazı arkadaşlarımda bir gram dahi lag yok:)
A
Agilla ⭐ 18y
arkadaşlar sistem yeni geldigi için oluyor olabilir geçicektir yakında
E
eLempTRa ⭐ 18y
aynn acaba modeme res mi atsam galiba ttnet 8mbps interneti 2lira ek fiyatla dediya oda joymax gibi bize pre yerine 8mbps itiyor 😄 interneti yavaşlatıyor.
A
Agilla ⭐ 18y
8 megabitde güzel tuzakya ilk 3 ay 8 megabit aynı fiyat 29 49 herneyse sonrasında 99 a geçiriyor deli kazıklama yöntemi xD
M
Misproject ⭐ 19y
Kolay gelsin herkese ne diim:S
A
Achilles ⭐ 18y
Poseidonda oynuyorum.

Ben rami yaktım şuanlık 256 ram var.Bende sadece biraz takılıyor donmuyor.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: