Icerige atla
Extraloob

Audi A9 -

· 13 Yanıt · 3.7K görüntüleme
B
Belarj OP ⭐ 17y
Artık çizildi diye üzülmeyin, arabalar kendi kendilerini onarabilecek. Nanoteknoloji sağolsun.

Arabanızda biraz çizik mi oluştu? Artık sorun değil. İspanyol tasarımcıdan, arabanın kendisini yenileyen hatta rengini değiştiren bir tasarım geliyor.

Daniel Garcia yeni lüks Audi için nanoteknoloji kullanan bir tasarım geliştirdi. Tasarıma göre Audi A9, arabanın tümünü tarayıp yepyeni bir görüntü veren "elektronik boyama" sistemi barındırıyor.

Çizikleri onarmakla kalmıyor ayrıca arabanın rengini de sadece bir tuşla değiştirebiliyorsunuz . Böylece arabanın renginden sıkılmanız gibi bir durum da ortadan kalkıyor.

Arabanın kasasının içinde ise bir içten yanmalı motor ve dört adet elektrik motor bulunuyor. Eğer bu tasarımı görüp uygulayabilecek birisi varsa o da kesinlikle Audi'dir.

Spoiler

Bi Audi A4'üm borcumun miktarı farketmez
😆
Spoiler
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
13 Yanıt
A
Avasin ⭐ 17y
audi a4 harikaaa 🙏
B
Bartowski ⭐ 17y
a9 mükkkkkkkkkkkkemmmmmmmmmmmmmmel olmuş audi den bu beklenırdı yaaaaaa süperrrr param olsun a9 alcam
M
Mojito ⭐ 18y
toktor bu ne 😊 bu yeniliyomu ki ne 😄
Z
Zeratul ⭐ 18y
gençliğimizde viper serisi vardı fena izlerdik o araba şekilden şekile girerdi hayal gücü işte .. şimdi ise gerçek olmuş ebaww 😜
A
Avasin ⭐ 17y
toktor bu ne 😊 bu yeniliyomu ki ne :D

bu laf banamıydı 😁
M
Mojito ⭐ 18y

bu laf banamıydı 😁

hacım bu toktor ben sevdim yaw 😊 😴 ❤️ 🙏
A
Avasin ⭐ 17y

bu laf banamıydı 😁

hacım bu toktor ben sevdim yaw 😊 😴 ❤️ 🙏

karşılıklı hacım 😊
C
Crisis ⭐ 19y
gençliğimizde viper serisi vardı fena izlerdik o araba şekilden şekile girerdi hayal gücü işte .. şimdi ise gerçek olmuş ebaww :P

aynen 🙄
J
Josephine ⭐ 17y
Camı nerede bunun 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
S3 der geçerim 😎
N
Nereus ⭐ 17y
Güzel değil ya fazlasıda zarar yani 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y