Icerige atla
Extraloob

atın beni denizlere kurtulayım

· 31 Yanıt · 2.0K görüntüleme
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
emeqli bowdan çaldıkları item çalan adam : POL :)))
zamanında 1 milyar verip aldığım item 7kk ye stallda bu oyun oynanmaz harbiden

adamdan charı geri almak icin item verdim adam o kadar cok allah üzerine yemin ettiki anlamatamam bu kadar aşşağılık adamlar olur ancak adamın heradaki gerçek adı : Unforgiven adamdan charı almak için item verdim adam itemleri aktardıktan sonra sustu bi daha cevap vermedi charı silip oyunu bırakmayı düşünüyorum bu kadar adeletsizlik varmıı o kadar kastım ben bu charı sonra başkas benim emeğimi bana satarken beni kazıkladı ne kadar iyi bir durum ve ne kadar aşşağılık insanlar var kaliteleri belli oluyor gördüğünüz gibi insan oğlu bu kadar hain bu zamanda iyilik edersen arkandan koyarlar adama

31 Yanıt
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
doğru söylüyorsunda sallayıp gidiceğim zaten adama onun bunu çocukları oyundaki sanal silk , bot , gold satışı vb şeylerden trilyon kazanıyor adamlar milyon dolarları götürüyor oyun olmaktan çıkmış bir olay (sözüm büyük iş yapanlara 😁 ) (örnek : joymax,k2network)
furious
furious ⭐ 19y
bu dünyada kimsenin yaptığı yanına kalmaz merak etme elbet yaptığı bir gün kat ve kat kendi başına gelir seni sanal oyunda dolandirmış yarın gerçek hayatta kendi dolandırılır ...
S
Stephanos ⭐ 19y
Kurwa spierdalaj =)
O
ozan222 ⭐ 19y
nasıl çaldırdın ? Çarı ?
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
plutoda 90 lvl wizard vericekti adam id pw verdi oyuna girmeyi denedim oyundaydı plutoya bir girdim 1 lvl char aşşağılık adamlar aldı işte böyle pipisinde oynatıyor şimdi
O
ozan222 ⭐ 19y
kardeş Çok üzüldüm yemin ederimki Kendi çarım kadar üzüldüm

Çok Ucuz Numarayla yemiş

nediyelim Geçmiş olsun

:(((((
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
gelen vurdu giden vurdu durumu var ilk önce adam soydu sonra pk etti çıktı sonra girdim ben takas ederken adılar başka adama dedimki sen adamdan id pw al bende gs var charı geri alırız dedi sonra verdim o adam aldı charı 10 gün sonra pm attı işte gel charı vereyim felan dedi 10m ver dedi tamam dedim verdim son ra oyundan çıktı tekrar girdi şu stalldaki 9 dg 2 sos armoru verdım onlarıda +5 di +6 denemiş yakmış +1 yapmış stala koymuş satıyor işte durum bu
K
koppss ⭐ 19y
brudna kurwa 😊
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
ya bu avrupalı toplum ne kadar hain bir toplum değilmi arkadaşlar türklerde bazıları çok iyi bazıları tam kalpazan ve kalitesiz insan neyse arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum bu kadar yeter
O
ozan222 ⭐ 19y
ya bu avrupalı toplum ne kadar hain bir toplum değilmi arkadaşlar türklerde bazıları çok iyi bazıları tam kalpazan ve kalitesiz insan neyse arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum bu kadar yeter

Senden değerli Hiç Bir Char ve Oyun Olamaz Üzülme kardeşim Bb
H
hep demısımdır net uzerınden tanımadın adamla ne takas ne ıtem alıs verıs yapıcaksın . bıraz hata yapmıssın charın ıd pw g.s vermeden ılk ondan alıcakdın hem bow charın nesı kötu neden takas etme geregi duydun anlamadım neyse gecmis olsun
A
AnG3L_K_S ⭐ 18y
gecmiş olsun pluto da vercekleri char ismi neydi acaba?bende plutoda oynuyorumda
P
Presence ⭐ 19y
bana charını 1 trilyona satarmısın ama msnden vb.. deseler 1 trilyonu kaybetme pahasınada olsa yapmam gelsin elimden alsın msnden char alışverişi yapılmaz en azından ben yapmam
B
BiLqiN ⭐ 18y
bu dünyada kimsenin yaptığı yanına kalmaz merak etme elbet yaptığı bir gün kat ve kat kendi başına gelir seni sanal oyunda dolandirmış yarın gerçek hayatta kendi dolandırılır ...

+1923
J
Judas ⭐ 19y
yazık olmus bro ama sende millete ne güveniyorsunki 😐 bu devir böyle.Adamlar türklerin diye 2-3lvl charları bile soyuyorlar. 😢 Kimseye güvenmiyeceksin ben bunu bilirim oyunda.Taxi yaparken bile 3-5 sn. parayı geciktiren adamdan bile tırsıcaksın. 😈 😈
H
HeNDiCaP ⭐ 18y
emeqLi_b0w kardeşim KafaNı YorMa Bende Plutoda Oynuyorum özel mesajdan bana adamın sana werdiği o 90 wizz nickini bide msnsini werirsen rahat bulabilirim..
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
ShupaR wizardın adı
S
strean121 ⭐ 19y
seni soyanın türk oldugunu düşünmeden edemiyorum
_
sn ndn charını veriyon ki baq qüL qibi charın gitti ellerin eline 😞

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: