Icerige atla
Extraloob

Ateşli kıza verdiğim inanılmaz ayar

· 17 Yanıt · 3.1K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Yine bi gün lisede beden dersindeyiz ama ders ilk ders ben geç kaldım koşa koşa geldim okula, direk sınıfa girip soyunmaya başladım neyse üstümü çıkardım tak bizim sınıftaki kız girdi allahtan pantolonumu çıkarmamıştım. Bu çantamdan bişe alıcam diye girdi bende acele et derse geç kaldım dedim. o da soyun sen ben bakmıyorum dedi tamam deyip pantolonumuda çıkardım hemen eşofmanımı giydim bi baktım kız yanıma gelip benimle sevişmek istediğini söyledi. bende derse geç kalmanın korkusuyla kızın kafasını sıraya vurup koşa koşa derse yetiştim.
Special thx to Flexi
17 Yanıt
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Hade Canım Sende cicioe2 biggrint1
Collapse
Collapse ⭐ 16y
inciden copy paste mi yaptın
D
DrCocoa ⭐ 14y

😁 😁 👍
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

Yok bro arkadaşın duvarında gördüm, hoşuma kaçtı 😗
Special thx to Flexi
Collapse
Collapse ⭐ 16y
inci bunun gibi inanılmaz, dehşet ve ölümcül ayarlarla dolu 😄
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
inci bunun gibi inanılmaz, dehşet ve ölümcül ayarlarla dolu :D

Biliyoruz len ikinci nesiliz, artizlik mi yapıyosun ?
Special thx to Flexi
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Yine bi gün lisede beden dersindeyiz ama ders ilk ders ben geç kaldım koşa koşa geldim okula, direk sınıfa girip soyunmaya başladım neyse üstümü çıkardım tak bizim sınıftaki kız girdi allahtan pantolonumu çıkarmamıştım. Bu çantamdan bişe alıcam diye girdi bende acele et derse geç kaldım dedim. o da soyun sen ben bakmıyorum dedi tamam deyip pantolonumuda çıkardım hemen eşofmanımı giydim bi baktım kız yanıma gelip benimle sevişmek istediğini söyledi. bende derse geç kalmanın korkusuyla kızın kafasını sıraya vurup koşa koşa derse yetiştim.

benim bildiğim gökhan o kız sınıfa girdiğinde avına hazırlanmış aslan gibi saldırırdı daral:
birde gerçek olsa keşke 😁
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

benim bildiğim gökhan o kız sınıfa girdiğinde avına hazırlanmış aslan gibi saldırırdı daral:
birde gerçek olsa keşke 😁

Adam tanımış beni. ❤️ 🙏
Special thx to Flexi
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
makara:
Collapse
Collapse ⭐ 16y
benim inci üyeliğim bile yok ne havası 😄
A
Aphrodite ⭐ 18y
Ne verdiler sana daral:
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Ne verdiler sana daral:

ayar
Special thx to Flexi
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
bune lan 😄
B
batuhan 3X ⭐ 15y
ıyıymıs aferın ıyı olmus kım yaptıysa elıne saglk 😄 belkide kızın gideri yoktu yanı 😄
A
armilx ⭐ 17y
Heycan verici bi yazı görüceğimi zannedip , almış olduğum gaz ile linke tıklayıp mahçup olma dedikleri bu olsa gerek 😱 😱
T
tenpanter ⭐ 17y
asdkajdkljasdka :D:D:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: